Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Rybí filé na másle s brambůrkem-rychlé a jednoduché

0.0
Rybí filé na másle s brambůrkem-rychlé a jednoduché

Potřebné ingredience

2ks rybích filet půlečku másla kostky(můžete dát i ramu ale s pravým je to lepší) mraženou zeleninu jakoukoliv(brokolice,mrkvev,hrášek,já dávám směs) trochu soli,a jakékoliv zelené sušené koření-majoránka,oregano,pažitka cokoliv nebo rybí koření

Postup přípravy

Do hrnce necháme rozpustit máslo vložíme zeleninu a filé posypeme trochou podravky,rybím kořením nebo jen osolíme a přikryjeme pokličkou.
Dusíme na mírném ohni až je zelenina s filéčkem měkká.Nebojte se že se to připálí -filé totiž pustí vodu takže se to jakoby dusí ve vlastní šŤávě.Často mícháme a obracíme filé.
Až je hotové(začíná se trochu rozpadat) vytáhneme filé i zeleninku necháme odkapat a podáváme s vařeným bramborem nebo kaší-děti milují raději s kaší je to jemnější.
Když je to suší polijeme trochou toho másla na kterém jsme vařili.
Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bredmax 20. 4. 2011, 13:05
Jani super recept,rychlý,zdravý a hlavně dorbý :-) :-)dala jsem jako koření bazalku a taky super,i naše malá si pochutnala (Y) děkujeme |:o)
prdecek 18. 2. 2010, 13:36
(Y) (Y) (Y) Jani,dnes jsem dělala po roce rybí filé, tak jsem nakoukla na MMB a vybrala si Váš recept. (clamp) (clamp) (clamp).Mám ráda rychlé a jednoduché! |:o). A opravdu.Všichni se oblizovali a chválili (Y). Já jen místo másla dala olej a máslíčko přidala až ke konci - a trošku :-$.Před dokončením jsem na každou porci rybího filátka dala sýr eidam,přikryla pokličkou-a vše nechala"zatáhnout".Mňam!!! (jidlo).Moc děkuji. (L) (L) (L)
jjanula 22. 2. 2010, 8:43
@prdecek děkuji (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie