Rybí filé na maďarský způsob- z jednoho hrnce

Potřebné ingredience
400-600g filé z tresky, 2 cibule, 2 lžíce mleté červené papriky, 300-400g brambor, zeleninový bujón, hladká mouka na zahuštění, sůl, mletý pepř, kopr
Postup přípravy
Kopr způsobí výbornou chuť, celý pokrm má konzistenci jako bramborový guláš. dobrou chuť!!!

Na tuku zpěníme cibulku

přidáme papriku a mícháme, jen chvíli, ať nezhořkne

přidáme brambory na kostky, zalijeme vývarem, aby byly akorát ponořené, ne moc, aby v jídle neplavaly! Mezitím si nakrájíme na kostky filé.

když jsou brambory témeř dovařené, přidáme do hrnce filé a vaříme dalších cca 10 minut. POkud filé před vložením pokapate citronovou šťávou, nebude se tak rozpadat. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme také sekaný kopr, dochutíme solí a pepřem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu











