PANGASIUS ze Švédska - vše z jednoho pekáče
Potřebné ingredience
0,5 kg pangasius (nebo jiné vykostěné ryby), 6 středních brambor, 2 mrkve, 1/2 většího pórku, 2 kysané smetany, pažitka (nakrájená menší hrst), kopr (taky nakrájená menší hrst), 20 dkg tvrdého sýra, koření na ryby, kmín, sůl, pepř, máslo na vymazání formy
Postup přípravy
nakrájíme brambory na kolečka
opražíme na másle mrkev s pórkem
na směs přidáme okořeněnou rybu a dáme zapéct do trouby na 15 minut
mezi tím smícháme dohromady 2 kys. smetany, trochu mléka a bylinky a nastrouháme sýr
po 15 minutách v troubě
navršíme směs z kysaných smetan a bylinek a zasypeme nastrouhaným sýrem a šup s tím do trouby
po 40 minutách máme zapečeno
tak dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé