(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pangasius se zeleninou a bramborovou kaší
Potřebné ingredience
Pangasius, česnek, žlutá paprika, rajčátka, česneková sůl, hrubě drcený pepř, olivový olej, plátek másla
Postup přípravy
Pangase okořeníme česnekovou solí a pro dospělé i hrubě drceným pepřem (doporučuji vyzkoušet koření na Grilovaný sýr od Vitany - i na pangasovi je to výborné). Česnek nakrájíme na plátky, papriku na nudličky (kvůli barvě zvolíme oranžovou nebo žlutou papriku - já měla bohužel jen červenou) a rajčátka rozpůlíme. Na pánvi rozpálíme lžíci olivového oleje a plátek másla a vložíme pokrájenou zeleninu. Pod poklicí dusíme asi 2 minuty, pak přidáme i rybu a opět doděláme pod poklicí - vše je tak během několika minut hotovo.
Podáváme s bramborovou kaší - aby byla "zdravější", přidávám při vaření k bramborám trochu pokrájeného pórku nebo pár koleček mrkve či pár kuliček růžičkové kapusty, tuto zeleninu ušlehám společně s bramborami a kaše je i takto vylepšená výborná.
Podáváme s bramborovou kaší - aby byla "zdravější", přidávám při vaření k bramborám trochu pokrájeného pórku nebo pár koleček mrkve či pár kuliček růžičkové kapusty, tuto zeleninu ušlehám společně s bramborami a kaše je i takto vylepšená výborná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
fojaa
(upraveno)
1. 11. 2009, 18:44
Mňáááám...miluju pangase na všechny způsoby...