(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Rybí filé z Dalmácie

Potřebné ingredience
300g filé, olej, 20g protlaku nebo kečupu, 40g cibule, česnek. citron, sůl, mouka, sl. paprika mletá
Postup přípravy
Filé pokapeme citronem, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Do výpeku přidáme cibulku- osmažíme, pak špetku papriky, kečup nebo protlak a utřený česnek. Poté zalijeme vroucí vodu, vložíme filé zpět a dusíme ještě 15 minut.
Pro mě nejoblíbenější úprava rybího filé :-)
Pro mě nejoblíbenější úprava rybího filé :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

krišon
(upraveno)
23. 5. 2013, 19:42
Přidávám nakrájená rajčata, papriky, cuketu, vodou nepodlévám, zelenina pustí dost šťávy - říkám tomu srbské filé - taky ho mám v této úpravě nejraději
nahlásit
Alex Vaclav
(upraveno)
28. 3. 2013, 13:18
děkuji za recept, opravdu je to moc dobré, dnes jsme měli na oběd a malý se olizoval až za ušima




nahlásit

mimicek
(upraveno)
16. 2. 2013, 23:45



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
9. 2. 2013, 15:18





nahlásit

Vlasta33
(upraveno)
9. 2. 2013, 14:00







nahlásit