(recept
si oblíbilo 115 návštěvníků)
Moje zapečené Gnocchi
Potřebné ingredience
2 balíčky Gnocchi, 1 kuřecí nebo vepřová konzerva, 200 gr cihly,30% smetana, grilovací koření
Postup přípravy
Gnocchi - nevaříme ! okořenim kořením, přidám konzervu a promíchat.Dáme do zapékací mísy posypem strouhaným sýrem a dáme další vrstvu ,opět posypem sýrem -nakonec zalijeme smetanou a dáme do trouby.
Tak tohle budem potřebovat
postup opakujem
připravené do trouby
a máme hotovo :O))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
slavena.z
(upraveno)
17. 2. 2017, 17:29
Je mi jedno zda Ital brečí nebo ne, ale za nás moc děkuji za bezvadný rychlý a moc dobrý recept.
zdenula12
(upraveno)
4. 4. 2017, 16:22
@slavena.z
Jéééé jsem ráda že chutnalo
ani se neptej
(upraveno)
7. 10. 2016, 20:50
raději nebudu ani zkoušet... Ital by brečel... neumíš ani vařit, ani fotit...
DanušaP
(upraveno)
26. 1. 2017, 11:01
@ani se neptej
a ty umíš fšecko, že jo a jestli ital brečí, je to jeho boj
johnynka
(upraveno)
17. 7. 2016, 13:04
nekup to
(upraveno)
10. 7. 2016, 15:59
no to by mohlo být dobré
lenule11111
(upraveno)
18. 6. 2016, 20:37
Jaké dáváte Gnocchi chlazené nebo je to jak těstovina sušené??
zdenula12
(upraveno)
7. 7. 2016, 19:24
@lenule11111
Leni chlazené
zuzan
(upraveno)
18. 6. 2016, 19:42
Včera jsem vyzkoušela s menší úpravou a je to moooc dobré a rychlé!!! Konzervu (vepřové maso z LIDLu s 94 % masa) jsem hodila nejdříve na cibulku a kokosový olej, chvíli podusila, přidala jsem (dle rad maminek níže) malou konzervičku sterilované kukuřice a jeden malý rajský protlak, zamíchala a poté vmíchala syrové nočky. Remosku jsem vymazala kokosovým olejem a postupovala jsem dále dle vašeho receptíku . Nezalila jsem šlehačkou, protože jsem ji ani neměla, ale navrch jsem natřela zakysanou smetanu a dala péct v remosce. Byla jsem překvapená, za jakou malou chvilku byly ty syrové nočky hotové . Určitě jsem nedělala naposledy .
zdenula12
(upraveno)
7. 7. 2016, 19:25
@zuzan
Noooo,taky dobrý
novackova
(upraveno)
29. 5. 2013, 12:48
to prubnu
ajinkaj
(upraveno)
9. 8. 2012, 17:12
Musím napsat, že něco tak dobrého jsem dlouho nejedla. Neskutečná dobrota, děkuji za recept. Přidala jsem rajčata a olivy, bylo to opravdu dobré a už se těším, až udělám znovu. Koupila jsem koncervu 90%masa, takže výborné i pro děti, všichni se oblizovali
zdenula12
(upraveno)
13. 8. 2012, 6:46
@ajinkaj
Andrejko díky ,taková chvála určitě potěší jsem ráda že vám chutnalo
andyy
(upraveno)
21. 12. 2009, 11:12
musím zkusit vypadá to
zdenula12
(upraveno)
22. 12. 2009, 19:54
@andyy
určitě vyzkoušejte
Zuzanah1
(upraveno)
10. 11. 2009, 18:43
Super nápad, skoro nic tu nemám, tak to dnes uvařím k véče . ...........tak už jsme po jídle a bylo to ňami, hlavně hodně rychlé, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Dělala jsem trošku upravenou verzi podle zásob. 2 párky, porek, kukuřici, 12% smetanu ve které jsem rozmíchala tavenáky, čerstvě mletý pepř a plátky eidamu.
zdenula12
(upraveno)
10. 11. 2009, 22:39
@Zuzanah1
nóóó- kukuřici taky máme rádi díky
Barčáci
(upraveno)
2. 8. 2009, 12:26
Zdeni mooooc děkuji za suuuuper receptík . Všichni jsme si moc pochutnali .
zdenula12
(upraveno)
3. 8. 2009, 12:28
@Barčáci
Jituš jsem moc ráda že vám chutnalo pochvala určitě potěší
hheellaa
(upraveno)
12. 3. 2009, 21:08
parádní a rychlá bašta díky za super nápad
iris861
(upraveno)
12. 3. 2009, 13:50
Dnes jsem to dělala k obědu,přidala jsem kukuřici. Všem to velice chutnalo.
zdenula12
(upraveno)
12. 3. 2009, 14:15
@iris861
Jsem ráda že chutná
gabyka
(upraveno)
11. 3. 2009, 20:38
Dnes jsme měli k obědu a je to fakt mnamka
zdenula12
(upraveno)
11. 3. 2009, 21:42
@gabyka
Gábi to mě těší
*poule*
(upraveno)
10. 3. 2009, 11:41
Tak jsem zkusila. Sym snědl 2 porce, je to super nápad . Já jen přidala zelené fazolky na barvičku a pekla 20 min na 180°C. Je to bezva tvárné jídlo, do kterého se dá schovat vše.....
zdenula12
(upraveno)
10. 3. 2009, 22:46
@*poule*
Jsem ráda že šmakovalo
jituskadablik
(upraveno)
7. 3. 2009, 20:07
jééé to vypadá dobře určitě vyzkouším teta,kam ty na ty nápady chodíš
zdenula12
(upraveno)
12. 3. 2009, 15:12
@jituskadablik
Nepovim -nepovim
effie1
(upraveno)
7. 3. 2009, 7:59
to bude mnamka..... a jak dlouho pecete a pri jake teplote??? Eva
zdenula12
(upraveno)
7. 3. 2009, 19:57
@effie1
Evi peču tak 45 min. při 160° ,když už je vršek hnědý-dokřupava
Kaťulka
(upraveno)
6. 3. 2009, 7:48
To vypadá mňam . Už se těším až to vyzkouším.