(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
ZAPEČENÉ SÝROVÉ JEDNOHUBKY
![ZAPEČENÉ SÝROVÉ JEDNOHUBKY](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/090313/21/j41418.jpg)
Potřebné ingredience
1 bageta, 1 Hermelín, rajčata, sůl,pepř, Tymián
Postup přípravy
Dnes jsem zkoušela poprvé a je to delikatesa.Líbí se mi, že na ně potřebuji minimum surovin a že jsou hotové za cca 15 min. Takže vhodné i jako pohoštění pro návštěvu.Tymián určitě dát, jinak by to nebylo ono.
Postup: Nakrájím bagetu na kolečka, dám kolečko rajčete, posolím, popepřím a dám plátek Hermelínu. Posypu suš.tymiánem a zapeču na plechu na peč. papíře při 200°C (elektr.trouba)
Postup: Nakrájím bagetu na kolečka, dám kolečko rajčete, posolím, popepřím a dám plátek Hermelínu. Posypu suš.tymiánem a zapeču na plechu na peč. papíře při 200°C (elektr.trouba)
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/090313/21/k49329.jpg)
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160129/00/b283192-1454023794.jpg)
Paluna
(upraveno)
31. 1. 2013, 10:04
Jééé, tak to dělám hodně podobné jednohubky jako vy, Pavli, jen místo Hermelínu dávám kousek Mozzarely (a to jí nemusím, ale tady mě chutná) a na to buď čerstvou bazalku nebo sušenou. A ještě jestli můžu jednu vychytávku - já bagetku postříkám bylinkovým olivovým olejem a dám na chvíli zapéct (cca 5 minutek) a pak dám rajčátko a sýr a koření - je to asi lepší v tom, že se to rajské tak nevsákne do té bagetky...ale každý má své chutě.. Ale máte pravdu, je to moc žravé a oblíbené, kdo u nás ochutnal, tak už taky dělá....
![,-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![,-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![,-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080413/11/b126777-1208078834.jpg)
PajaG
(upraveno)
9. 2. 2013, 16:04
@Paluna
Dekuji za inspiraci, zkusim,jsou to dobre tipy.
P.A.V.L.A
(upraveno)
30. 1. 2013, 16:30
Bezva tip.
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
laskonka333
(upraveno)
30. 1. 2013, 15:50
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/150318/13/b110182-1426682306.jpg)
Ziza82
(upraveno)
4. 4. 2009, 20:30
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![;-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080413/11/b126777-1208078834.jpg)
PajaG
(upraveno)
5. 4. 2009, 16:59
@Ziza82
Dobrý den, děkuji za pochvalu. S tím máslem je bezva nápad a oloupat rajčata také. Ještě mně napadlo, dát tam místo Hermelínu i jiný sýr.Děkuji Pavla
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/081109/10/b25887-1226222171.jpg)
Jaruš53
(upraveno)
16. 3. 2009, 12:15
Pavlínko, vypadá to super. Jenom bych se chtěla zeptat, jestli se to musí hned sníst, aby ta bagetka neztvrdla, když to vychladne.
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080413/11/b126777-1208078834.jpg)
PajaG
(upraveno)
16. 3. 2009, 18:08
@Jaruš53
Dobrý večer Jarmilo, tak to Vám opravdu neřeknu, protože my jsme je tak rychle snědli, takže i kdyby chtěly ztvrdnout, tak to nestihly. Ale myslím si, že asi by tvrdé byly.Pavla
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090128/10/b86851-1233136238.jpg)
kosta24
(upraveno)
14. 3. 2009, 19:47
![(C)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/27.gif)
![(pl)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![(D)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/28.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/071005/22/b23880-1191615172.jpg)
dominok
(upraveno)
13. 3. 2009, 23:05
hned bych si dala
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)