(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Milánská polévka (hospodská)
Potřebné ingredience
1 větší mrkev, 1 střední petržel, rajčatový protlak nebo šťáva, 1 lžička mleté sladké papriky, vegeta, olej, mletý černý pepř, bujon, polévkové těstoviny
Postup přípravy
Na hrubém struhadle nastrouhám mrkev a petržel, které orestuji v hrnci na oleji, odstavím, přidám sladkou papriku, doleji trochu vody, přidám protlak nebo šťávu, bujon a vařím, až je zelenina skoro měkká. Pak nasypu do polévky vlasové nudle (nebo jakékoliv těstoviny, které máte rádi). Na závěr vegetu nebo sůl a trošku mletého pepře. Je to rychlé a chuťově jiné, než rajčatová polévka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nanysek
(upraveno)
6. 1. 2010, 13:14
Jituš, vyzkoušela jsem vaší polévku a je moc dobrá . Mám uložený recept, určitě bude patřit mezi naše oblíbené polévky