Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Zapečené brambory s brokolicí ...

0.0
Zapečené brambory s brokolicí ...

Potřebné ingredience

Brambory vařené ve slupce, povařenou brokolici, šunkový salám či angickou slaninku, mraž. hrášek, kukuřici, pórek, cibulku, vejce, sladkou smetanu, sůl, mletou sladkou papriku, drcený kmín, drcený pepř, grilovací či jiné oblíbené koření, sýr niva,....

Postup přípravy

Vymažeme si sádlem zapékací nádobu, kterou budeme plnit. Potom poklademe dno pekáče nakrájenou cibulkou na kolečka, na ní přijdou vař. brambory pokrájené na silnější plátky. Posypeme kořením a pokračujeme nakrájenou uzeninou, brokolicí, pórkem, kukuřicí a hráškem. Opět okořeníme a mírně osolíme. Poslední vrstva jsou brambory, které posypeme sladkou paprikou.
Krátce zapečeme( asi 10 minut), zalijeme rozmíchanou smetanou s vejci. Pečeme asi 40 minut. Před koncem poklademe nivou a necháme rozpustit.
Podáváme teplé i studené.
Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zabinkaa 24. 3. 2009, 20:27
Dnes večer jsem uvařila baštu dle tohoto receptu (clamp) (clamp) (clamp) A je to vyníkající (Y) (Y) Právě teď to jím a jsem móóóc spokojená (hello) (hello) Doufám, že bude chutnat i manželovi. (Nemá rád Nivu) ;-) Tak příště možná s Eidamem. Díky za recept!
Jarčaa 25. 3. 2009, 15:49
@zabinkaa Také máme tento recept rádi... Děkuji za pochvalu.. (pl) (F) (F) (F)
Renulka12 18. 3. 2009, 11:19
Teda (Y) (Y) (Y) Já mám hlad :-) :-) :-) Ty jsi ale kuchařinka :-$ Že neřekneš, teď jsem dojela z plavání, mohly jsme se stavit :-D :-D :-D (hello)
Jarčaa 18. 3. 2009, 19:45
@Renulka12 No já to taky nevěděla, se neozvete, baby jedny. (X) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie