Zobrazit přihlášovací formulář

Nápoje, drinky

Přidat recept

Káva plná zdraví díky houbě REISHI

0.0
Káva plná zdraví díky houbě REISHI

Potřebné ingredience

Určitě se divíte, jak může být káva zdravá? Vždyť je v ní kofein a je lékaři zakazována.
Našla jsem společnost, která nabízí kávy, které mají oproti kávě běžné jen 10% kofeinu, neodvodňují, nevyplavují z těla vápník a dokonce jsou prospěšné zdraví, protože pomáhají léčit spousty nemocí.

Je to díky obsahu houby REISHI v těchto nápojích. Jde o houbu dlouhověkosti, vitality a štíhlé linie - dříve ji směli používat je králové a vládci, kteří se díky ní dožívali dvojnásobné délky života proti obyčejným lidem. Z Číny existují zápisky o této houbě něco přes 4000 let, v Japonsku a Číně pomáhá tato houba při léčení rakoviny. Velmi pozitivní výsledky má tato houba na vnitřní orgány-srdce, plíce, játra, slezina a ledviny.

Pokud by Vás zajímalo víc, můžete nahlédnout na stránky společnosti www.ganoexcel.cz nebo kontaktovat mou osobu, ráda poskytnu další informace.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

snecka 4. 4. 2009, 18:34
*-) *-) *-) to by me zajímalo jak to ale chutna, na obrazku to vypada jako caj v sacku :-$ :-$ :-$, jestli to chutna jako kafe, protoze v tehotenství jsem pila kafe bez kofeinu, a to mi teda nechutnalo brr (tudledudle)
myška1nelka 4. 4. 2009, 22:58
@snecka Dobrý večer, káva chutná velmi podobně jako káva rozpustná - jde totiž o velmi kvalitní Brazilskou kávu, je pražená a zpracovávaná s větší péčí, proto obsahuje méně kofeinu. Chuť houby moc chuť kávy neovlivňuje. Samotná houba, když roste v přírodě, je neskutečně hořká, tuto hořkost ztrácí pěstováním v umělé pěstírně. :-$ Pokud by Vás chuť kávy opravdu zajímala, ráda pošlu jeden balíček k ochutnání. Někoho osloví, někoho ne. (C) Čaj je pravý černý, ten nejkvalitnější Rooibos, můžete dochutit cukrem a výborný je v kombinaci s citronem.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie