Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

Tříbarevné jednohubky

0.0
Tříbarevné jednohubky

Potřebné ingredience

Rohlíky. Česneková pomazánka - pomazánkové máslo, majolka, česnek, sůl, trošku podravky nebo Vegety. Špenátová pomazánka - klasicky uvařený špenát ( jen trochu více česneku, než obvykle ), pomazánkové máslo. Mrkvová pomazánka - pomazánkové máslo, mrkev, majolka, česnek, sůl, plnotučná hořčice. Zdobení dle fantazie.

Postup přípravy

Pomazánky umícháme z uvedených surovin. Zdobícím pytlíkem nanášíme na nakrájené rohlíky. Zdobíme dle vlastní fantazie. Já jsem na špenátovou pomazánku dala kostičku Eidamu a čerstvý okurek. Na česnekovou pomazánku jsem dala klobásku, kostičku sýra a kousek sterilované kapie. Na mrkvovou pomazánku jsem dala kousek klobásky a sterilovanou okurku.

Nejdříve si nachystáme pomazánky.... zelená = špenátová ( recept mám od Dáši K. ID 5587 - je opravdu moc dobrá, díky Dášo ! ) , bílá = česneková , oranžová = mrkvová.

Připravíme si také "zdobení".

Zdobícím pytlíkem naneseme pomazánky na nakrájené rohlíky.

No a na závěr dozdobíme dle vlastní fantazie a připíchneme párátko....

Dobrou chuť přeje LUCKA !!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 14. 1. 2016, 15:29
Marcela 1980 2. 6. 2007, 16:30
JEEEEEEEEEEEE sem s tim, ty jsou ale (Y) (Y) U nas nedelaji rohliky 8o| 8o| 8o| (child12) (child12) (child12) ja chci k mamince a tatinkovi (child12)
Lukrato 2. 6. 2007, 17:34
@Marcela 1980 Jéééjda Marci, tak to bych asi nepřežila.........chcete jich pár poslat ? :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) No - nejdřív jsem si říkala, v jaký to asi bydlíte český prdýlce, že tam ani nemáte sámošku s rohlíkama až pak jsem si všimla, že jste z "dojčlandu" :-D :-D :-D No tak aspoň na celozrnný to můžete vyzkoušet..... :-) :-) :-) :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie