(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
marcipán který neteče

Potřebné ingredience
Vyzkoušela jsem už moc receptů na marcipán a buď nebyl moc chutný a nebo prostě "tekl".
Tak jsem vyjímečně vyzkoušela jiný med a vyšel mi z toho uplně užasný marcipán.
Prostě jsem jen místo klasického medu dala PASTOVÝ MED který je vetšinou hodně tuhý.
Postup přípravy
Recept si sice nepamatuju protože to bylo od oka ale přidala jsem stejný poměr cukru a sušeného mléka a postupně přidávala po lžících med. Na 200g cukru a 200g mléka jsem dala asi 4-5 lžící medu, trochu vody a 2-3 lžíce ojeje. Záleží na tom jak hodně tuhý med je. Vodu jsem přidávala ještě při barvení takže raději opatrně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bajula
(upraveno)
21. 5. 2009, 13:32
Romanko,vy jste
. Zrovna chci dělat marcipán klukům na dort a zjistila jsem,že mi došel žitný sirup
. Hned ho jdu zkusit
![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)


nahlásit

nula
(upraveno)
27. 4. 2009, 14:04



nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
27. 4. 2009, 13:49
děkujeme za radu



nahlásit