(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
marcipánové prase
Potřebné ingredience
piškotový korpus,karamelovo-čokoládový krém z pudinku,marcipán za salka,gelové barvy
Postup přípravy
korpus z 9 vajec....postup na korpus..na 1 vejce..50g polohrubé mouky,50g cukru,1 lžíce oleje,1 lžíce teplé vody,špetka prdopeče...z bílků vyšlehat sníh :-)
krém..2 čoko.pudinky,450ml mléka,cukr dle návodu na pudinku+50g čokolády na vaření a asi 1 lžíce kakaa a 50g 100%tuku(ten zašlehat ještě do horkého-musí se spojit s pudinkem) pak máslo dle uvážení cca 50-100g může být i více-to zašlehat až do vychladlého základu :-)
marcipán-polotučné sušené mléko,salko,75ml vody,2-3 lžíce oleje,1 lžička mandlového aroma
gelové barvy
krém..2 čoko.pudinky,450ml mléka,cukr dle návodu na pudinku+50g čokolády na vaření a asi 1 lžíce kakaa a 50g 100%tuku(ten zašlehat ještě do horkého-musí se spojit s pudinkem) pak máslo dle uvážení cca 50-100g může být i více-to zašlehat až do vychladlého základu :-)
marcipán-polotučné sušené mléko,salko,75ml vody,2-3 lžíce oleje,1 lžička mandlového aroma
gelové barvy
dotvarování punčovinou
..
...
...
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
majwa
(upraveno)
20. 1. 2011, 17:41
zdenka54
(upraveno)
6. 1. 2011, 20:32
suprový
anemonka
(upraveno)
6. 1. 2011, 19:34
úžasný
jajka5
(upraveno)
6. 1. 2011, 18:04