Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Marcipánový,můj první

0.0
Marcipánový,můj první

Potřebné ingredience

Korpus je recept od pí.Pavlíny N./ID 12611/,je to klasický piškot plněný krémem z pudinku a másla.Marcipánová hmota je ze salka,suš.mléka,mandl.tresti a trošky vody/taktéž od pí.Pavlíny N./

Postup přípravy

Na první výtvor snad ujde,dceři se moc líbil,byl pro ní k 17.narozeninám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KAPLICKO 4. 5. 2010, 12:53
no ten je krásný (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (^) (^) hned bych si zakrojila (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Sismi 30. 1. 2008, 14:42
Tak zatím co si tady píšu a pročítám recepty tak mi můj psí miláček sežral buchtu co chladla na balkoně./buchta s BEBE sušenkami/Určitě byla výborná,slízal všechen pudink a rumovou polevu.To mi vyskočil adrenalin..... (&) :-@
onasi 30. 1. 2008, 14:38
Šikovná, máte hezky našlápnuto!!! (Y)
pavlis 30. 1. 2008, 14:04
(^) je super (Y) (Y). Jsem ráda,že to moje vkládání receptů není zbytečné a poslouží dalším (Y) (Y)
Petulka78 30. 1. 2008, 11:56
Moc se Vám to povedlo. Jen jestli mohu trošku poradit, lepší je když ho potáhnete a trošku si natřete ruce olejem a potřete ten dort je pak lesklý. Ale jinak na poprvé smekám jste šikulka (Y) (Y) (Y)
FOXLÍK 30. 1. 2008, 11:41
Ráďo,moc se povedl (F) (F) (F) |:o).Pokud je Váš první,můžu se zeptat ,jak je pracné potahování marcipánem?Ráda bych také své dcerce k 10tým narozkám nějaký udělala,ale se svýma zkušenostma(téměř žádnýma)se bojím,jak to dopadne.Fascinuje mě,že všechny dortíky potahované marcipánem,jsou tak pěkně vyhlazené-žádné hrboly,žádné spoje *-).Děkuji Jana (L).
klaros 30. 1. 2008, 11:54
@FOXLÍK Jani já dělala také poprvé mám ho v rodiných podívejte se tam, byl to opravdu můj první dort, vyzkoušejte si předem trošku marcipánu podle zdejších receptů jaký Vám bude vyhovovat, mě se zadařilo hned na poprvé (Y) (Y) (Y)
klaros 30. 1. 2008, 11:55
@klaros jo a mám doma tuperware ten váleček s válem, na tom se mi to nelepilo, ale trošku jsem vše potřela olejem a opravdu se pracovalo pěkně (Y)
FOXLÍK 30. 1. 2008, 13:57
@klaros Klárko,děkuji.Pokusím se o to,ale moc si nevěřím :-S.
Sismi 30. 1. 2008, 11:53
@FOXLÍK Jani díky,zas tak pracné to nebylo,jen jsem měla vyválet tenčí placku,šlo by to líp.Spodní patro je vyválené mezi potr.folií a to horní klasicky na pr.desce podsypané moučkovým cukrem,ale to nedoporučuji,protože to ztvrdlo a barva zesvětlala.Je to i dost vidět.Placku jsem vyválela větší/o dost/,pak ořízla kolem boků a z toho co zbylo jsem upletla cop a dala kolem dokola,abych všechny nedokonalosti zamaskovala. (^)
FOXLÍK 30. 1. 2008, 14:00
@Sismi Radunko,děkuji,pokusím se,ale jsem fakt "geniáááální cukrářka :-D,tak uvidíme jestli místo (^) z toho nevyjde třeba kuře na paprice.Díky (F).
Sismi 30. 1. 2008, 14:10
@FOXLÍK Tak až ho budete mít hotový,vložte fotečku.Přeji at se podaří.Radka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie