Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

LANGOŠE II. - na delší dobu

0.0
LANGOŠE II. - na delší dobu

Potřebné ingredience

800 g hladké mouky
2 celá vejce
2 kostky droždí
1 zakysaná smetana
2 a 1/2 (3) dcl vody
sůl

Postup přípravy

Zakysanou smetanu smícháme s vodou, droždím vejcem a solí. Tuto směs vlijeme do mouky a klasickým způsobem zpracujeme kynuté těsto. Necháme asi 1 hod. nakynout a můžeme z něj ihned smažit langoše nebo těsto můžeme přechovávat v lednici (v míse zabalené v igelitovém sáčku) až 14 dní a usmažit si langoš kdykoli na něj dostaneme chuť :)
Placky smažíme na rozpáleném tuku a podáváme s kečupem, strouhaným sýrem a česnekem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie