Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

krkovička s zelnou kapsou

0.0
krkovička s zelnou kapsou

Potřebné ingredience

800 g krokovičky
2 balíčky kyselého zelí
200 g anglické slaniny
1 dcl oleje, 1dcl piva, palička česneku
sůl,pepř, hořčice

Postup přípravy

Krkovičku nakrájíme tak na 2cm plátky, aby šly udělat kapsy. Vykrojíme kapsy, naklepeme. Vnitřek potřeme hořčicí, vložíme anglickou slaninu a kyselé zelí. Kapsy sepneme párátkem. Osolíme, trochu opepříme. Olej, hořčici a česnek smícháme a do láku vložíme masové kapsy. Nejlépe přes noc. Masíčko krásně zkřehne i díky zelíčka. Pečeme na grilu. Já pekla v troubě na stupeň gril. Zelí pustilo šťávu a maso bylo výborné.
Inspirace byl pořad kluci v akci, tímto velký dík.

upečeno

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie