(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
ŽELATINOVO-PUDINKOVO-OVOCNÁ
Potřebné ingredience
2 HRNKY POLOHRUBÉ MOUKY, 1/2 HRNKU OLEJE, HRNEK MLÉKA, HRNEK CUKRU, 2 VEJCE, PRÁŠEK DO PEČIVA. RÚZNÉ OVOCE( I Z KOMPOTU). DVA PUDINKY LITR MLÉKA, DVĚ ŽELATINY (ČERVENÉ V SÁČKU)
Postup přípravy
Z mouky, mléka, vajec, cukru,oleje a prášku do pečiva uděláme těsto, které vylijeme na plech vyložený pečícím papírem --papír dejte širší--buchta pěkně nakyne---a dáme upéct cca 30 min. 200st.když buchta vychladne potřeme slabě marmeládou a potřeme uvařeným vystydlým pudinkem ze dvouch sáčků. pokladme ovoce, čím víc, tím líp. a na vrch nalijeme uvařenou želatinu---návod na sáčku..jednoduché.
a dáme pěkně do ledničky ztuhnout. Báječně chutná v letním počasí, ale i v zimě ke kávě je výborný.
OBMĚNA: do vařeného pudinku jsem přimíchala měkký tvaroh, nebo lze dát jen tvaroh místo pudinku.
a dáme pěkně do ledničky ztuhnout. Báječně chutná v letním počasí, ale i v zimě ke kávě je výborný.
OBMĚNA: do vařeného pudinku jsem přimíchala měkký tvaroh, nebo lze dát jen tvaroh místo pudinku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
veri
(upraveno)
23. 2. 2008, 16:26
Milá Deniso - jdu na to. Děkuji za inspiraci. Pak se pochlubím
veri
(upraveno)
23. 2. 2008, 19:13
@veri
Tak Deniso buchta je hotová a je naprosto mňamosní. . Zítra ráno si udělám a pěkně si s manžílkem a dětičkami pošmáknem . Mějte se hezky a ještě jednou díky za inspiraci . Ps. Fotku mám u sebe v albu - pekařské výrobky
golinda
(upraveno)
19. 4. 2007, 17:13
Včera jsem pekla podle vašeho receptu. Je to výborné, takovou mňamku jsme už dlouho neměli. Opravdu skvělé, je to jednoduché a přitom tak chutné. Moc děkuji za výborný recept. Ukládám do oblíbených. Díky Renča.
DENVOZ
(upraveno)
22. 4. 2007, 11:08
@golinda
DÍKY ZA POCHVALKU A JSEM OPRAVDU MOC RÁDA, ŽE I VÁM CHUTNALA. DENDA