Zobrazit přihlášovací formulář

Podkovička na oslavu narození neteřinky

0.0
Podkovička na oslavu narození neteřinky

Potřebné ingredience

piškotový korpus, marmeláda, krémíky zatim jen z krabičky

Postup přípravy

Všechny Vás zdravím. Vkládám své první fotky. Dortík už mám za sebou jeden - meloun, ale to jsou absolutně nepoužitelné fotky.... Bohužel se mi moc nepovedl. No a tak se nám narodila Eliška a hned jsem využila situace... Doufam, ze se bude dortík líbit, a nám i zítra chutnat :-)
Byla jsem z toho ze zacatku nestastna.. Trhalo se mi to a absolutne se mi to nedarilo potahnout. Tak jsem to vyresila takhle.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gonzar 19. 6. 2009, 22:30
Marti, posílám velký obdiv. Krásná podkova. (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
nobstice 16. 5. 2009, 17:23
marti teda napoprve potahovat podkovu....to je odvaha velika (Y) (Y) (Y) (Y) vyresila jsi to moc pekne a dortik udela urcite velkou radost (clamp) (clamp) (clamp)
nico1 17. 5. 2009, 20:39
@nobstice Takze dortik se moc moc vsem libil, bohuzel prevoz nelprezil dudlik, ale i tak jim to nevadilo. Vsichni obdivovali a nevim jak se mi to poradilo, ale i uvnitr jsem mela podkovu.. A byl i moc dobry a cely se snedl. Tak dekuji mnohokrat vsem moc. |:o)
Zrušený účet 16. 5. 2009, 15:57
Je skvělááááá (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Beruška46 16. 5. 2009, 8:47
.. pěkný .. na začátečníka moc .. a s každým dalším bude přibývat zkušeností .. každý,kdo dostane takovýto dortík jistě ocení tu lásku,kterou do toho člověk dává .. pro nás,kdo to má jako zálibu je oceněním to,jak obdarovanému svítí očička .. a když chutná .. přeji mnoho zdaru do dalších výrobků .. Iva (clamp) (clamp) (clamp) (^)
nico1 16. 5. 2009, 9:56
@Beruška46 dekuji mnohokrat.. Moc si vazim lidi kteri to dokazi ocenit. A doufam, ze mi to pujde lepe a lepe, i me samotnou me konecne dilo prekvapilo. Tak dekuji mnohokrat a preji krasny den :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie