(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Kovářské roštěnky
Potřebné ingredience
roštěnky dle počtu strávníků, pepř, sůl, cibule, zakysaná smetana
Postup přípravy
Maso prosolíme, naklepeme. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Do zapékací misky (nebo remosky) vložíme maso, opepříme. Poklademe po celé ploše kolečky cibule.
Zalijeme zakysanou smetanou ( na cca tři kusy roštěnek jedna zakysanka). Opět malinko opepříme, osolíme. Přiklopíme a dáme do trouby zapéct. Jakmile smetana na krajích jakoby zhnědne a maso je měké, můžeme podávat. Jako příloha jsou výborné brambory.
Skoro bez práce a přitom je výsledek senzační.
Do zapékací misky (nebo remosky) vložíme maso, opepříme. Poklademe po celé ploše kolečky cibule.
Zalijeme zakysanou smetanou ( na cca tři kusy roštěnek jedna zakysanka). Opět malinko opepříme, osolíme. Přiklopíme a dáme do trouby zapéct. Jakmile smetana na krajích jakoby zhnědne a maso je měké, můžeme podávat. Jako příloha jsou výborné brambory.
Skoro bez práce a přitom je výsledek senzační.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

BlankaHec
(upraveno)
26. 11. 2006, 12:59
Zrovna jsem poobědvala a nemá to chybu, vynikající a opravdu nenáročné
. Jen se mi trošku rozpustila ta zakysaná smetala, ale byla LIGHT, tak možná proto
. Příště vyzkouším zase něco nového.







nahlásit