Nočky s mletým masem
Potřebné ingredience
Mleté maso,bramborové těsto v prášku (knedlíky,noky),cibule,olej,sůl,pepř,masox,sladká červená paprika.
Postup přípravy
Z bramborového těsta uděláme podle návodu na sáčku noky (opravdu nic těžkého).Pak si nakrájíme cibulku na jemno a dáme osmahnout do přpraveného hrnce s trochou oleje (oleje jen trošku,protože mleté maso jěště nějaký ten tuk pustí).Když je cibulka do zlatova,tak přidáme mleté maso (na půl kila masa 1 kostka masoxu) masox,2 lžičky červené sl.papriky,špetku soli a pepře.Dusíme dokud maso nezměkne a nepustí šťávu.Potom do hrnce s masem přidáme uvařené noky a vše promícháme.Podáváme se zeleninouvou přílohou a nebo jen tak.Teď už zbývá jen popřát DOBROU CHUŤ...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé