(recept
si oblíbilo 38 návštěvníků)
Vepřové plátky dušené na pórku se smetanovou omáčkou

Potřebné ingredience
vepřové plátky,sůl,pepř,sladká ml.paprika,pórek,půl masoxu,smetana,solamyl,kečup,špek,půl cibule,rýže
Postup přípravy
Vepřové maso naklepeme,osolíme,opepříme a posypeme paprikou.Na pánvičce si orestujeme nakrájený špek,přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět pak orestujeme maso z obou stran aby se zatáhlo,podlejeme troškou vody a dusíme doměkka.Pak přidáme pórek na kolečka a necháme chvilku podusit s masem.Maso si vytáhneme na talířek a uděláme si omáčku-smetanu vlejeme ke šťávě na pánvičku,přidáme kousek masoxu a kečup a necháme projít varem.Pokud je omáčka moc řídká zahustíme ji solamylem máčeným ve vodě.Nakonec vrátíme maso zpět do omáčky a prohřejeme.Jako příloha rýže.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hali
(upraveno)
26. 8. 2009, 18:10
Vynikající a
mohu jen doporučit
.



nahlásit
běláček
(upraveno)
18. 8. 2009, 16:59
Možná zítra vyzkouším.


nahlásit

Gackulka
(upraveno)
18. 8. 2009, 17:04
@běláček
Určitě vyzkoušejte
u nás doma má tento recept úspěch


nahlásit

MartinaZh
(upraveno)
23. 7. 2009, 12:37
Výborné! Dnes jsme vyzkoušeli a doporučujeme!



nahlásit