Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 38 návštěvníků)

Vepřové plátky dušené na pórku se smetanovou omáčkou

0.0
Vepřové plátky dušené na pórku se smetanovou omáčkou

Potřebné ingredience

vepřové plátky,sůl,pepř,sladká ml.paprika,pórek,půl masoxu,smetana,solamyl,kečup,špek,půl cibule,rýže

Postup přípravy

Vepřové maso naklepeme,osolíme,opepříme a posypeme paprikou.Na pánvičce si orestujeme nakrájený špek,přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět pak orestujeme maso z obou stran aby se zatáhlo,podlejeme troškou vody a dusíme doměkka.Pak přidáme pórek na kolečka a necháme chvilku podusit s masem.Maso si vytáhneme na talířek a uděláme si omáčku-smetanu vlejeme ke šťávě na pánvičku,přidáme kousek masoxu a kečup a necháme projít varem.Pokud je omáčka moc řídká zahustíme ji solamylem máčeným ve vodě.Nakonec vrátíme maso zpět do omáčky a prohřejeme.Jako příloha rýže.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hali 26. 8. 2009, 18:10
Vynikající a (Y) mohu jen doporučit (clamp) (Y).
běláček 18. 8. 2009, 16:59
Možná zítra vyzkouším. :-) :-)
Gackulka 18. 8. 2009, 17:04
@běláček Určitě vyzkoušejte :-) u nás doma má tento recept úspěch (L)
MartinaZh 23. 7. 2009, 12:37
Výborné! Dnes jsme vyzkoušeli a doporučujeme! (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie