Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

ČOKOLÁDOVÉ BANONOVÉ ŘEZY - VÝBORNÉ...

0.0
ČOKOLÁDOVÉ BANONOVÉ ŘEZY - VÝBORNÉ...

Potřebné ingredience

40g másla, 150 g moučkového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 4 vejce, 20g čokolády, 80g jemné strouhanky, 130g hrubé mouky, půl balíčku prášku do pečiva.

Náplň: 2dl mléka, 30g hladké mouky, 100g másla, 100g moučkového cukru, 30g čokolády, 3 banány

Postup přípravy

Máslo, cukr, vanilkový cukr, a žloutky umícháme do pěny, přidáme nastrouhanou čokoládu, tuhý sníh, strouhanku a hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Všechno zlehka promícháme, rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a ve vyhřáté troubě pomalu upečeme. Upečený a vychladlý moučník rozkrojíme podélně na tři stejně široké pásy, které potřeme náplní a položíme na sebe. Povrch a boky potřeme také připravenou náplní. Zdobíme oloupanými banány a šlehačkou...

Náplň: V mléce rozmícháme mouku a uvaříme hustou kaši. Máslo s cukrem a nastrouhanou čokoládu umícháme, postupně přidáme vychladlou kaši, postrouhané banány a vše promícháme...

Máme připravené těsto a dáme péct...

Máme upečeno necháme vychladnout a můžeme podélně rozříznout...

Naplněno a potřeno...

Poklademe banány a dáme šlehačku...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 24. 7. 2009, 14:37
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Hnědovláska 24. 7. 2009, 13:06
Lucinko,musí tam být v těstě ta strouhanka? :-$ Když ji tam nedám,nebude to vadit? :-$ Děkuji (F) a hezké léto (child1) (child2) (drink)
manhartici 24. 7. 2009, 13:38
@Hnědovláska Jani, možná to vadit nebude, ale těsto bude řidší i když si nemyslim, že o tolik, možná, že to dastane trochu jinou chut, no uvidíte :-) (F)každopádně nám všem moc chutná.... (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie