Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 77 návštěvníků)

ÚŽASNÝ ŘEZ ZVANÝ ORGASMUS

0.0
ÚŽASNÝ ŘEZ ZVANÝ ORGASMUS

Potřebné ingredience

Těsto:
1,5 hrnku polohrubé mouky
1,5 hrnku cukr krupice
2 vejce,1 prášek do pečiva, 2 lžičky sody
1 ananasovy kompot(menši) rozmixovat i se šťávou

Krém:
2 pomazánkové másla
1 kupovany puding vanilkovy v kelimku (nebo uvařit půl vanilkového pudinku ve 200 ml mléka)
1 lžice cukru krupice
1 vanilkovy cukr

ořechy, čokoláda na vaření

Postup přípravy

Recept mi přišel mailem a hned jsem vyzkoušela a nedá mi to jinak než se podělit s dalšíma maminkama. Je to neuvěřitelná dobrota, řez pro jakoukoliv příležitost. A navíc velmi jednoduchý.

Pozn. dávka je na velký plech. Je možno udělat do menší dortové formy nebo menšího plechu z poloviční dávky, ale z vlastní zkušenosti vím, že byste musely dělat ještě jeden, protože by na Vás nezbylo :-)

Vše zamíchat, dát péct, nechat vychladnout a potříit krémem.

Nakonec posypat sekanými ořechy a pocákat čokoladou (neměla by být příliš tuhá aby to šlo dobře krájet. Já většinou rozehřívám čokoládu s vodou). Nebo je možné nahradit strouhanou čokoládou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lukášek duben 26. 3. 2011, 13:49
(Y) vyzkopušela jsem a manmka |:o) |:o)
loupak 16. 8. 2010, 14:26
Dobrý den Raduš, chtěla bych Vaši buchtu vyzkoušet a donést na oslavu narozenin do práce a potřebuji se Vás zeptat, jak dlouho buchtu pečete, ať to nepokazím??? Díky (zajic) (zajic) (zajic)
zuzkasaskova 25. 6. 2010, 21:09
Taky ho dělám už po třetí,je výborný a chutná celé rodině trochu sem experimentovala a misto vanil.pudinku sem dala bananovy a nebo ananasovy a to je potom mňamka opravdu vřele doporucuji vsem co ho jeste nedelaly |:o)
Trinity76 10. 9. 2009, 16:34
Raduško, moc díky za recept. (L) (L) (L) Ten název odpovídá a je to opravdu velmi jednoduché. Dnes jej dělám už podruhé a uberu trošku cukru, těsto je na mě moc sladké. Tchýňka dělá úplně ten samý řez, ale místo ananasu dává mandarinky, také rozmixované. Do toho krému jsem dala ty pudingy raději dva, aby byl krémovější a lépe se s ním pracovalo při roztírání. Dneska trošku zaexperimenuju a zkusím do těsta místo části mouky přidat rozemleté vlašáky. Tak držte palečky, ať se dílo podaří :-) Ještě jednou moc děkuji za bezva tip na rychlovku pro hosty (F) (F) (F) (F) (F)
Katy9 20. 8. 2009, 4:09
Radko, prosím jak přesně děláte ten krém?... do koupeného hotového pudinku (to je asi nějaký v kelímku, že?) vmícháte pomaz.másla nebo je vmícháte do klasického uvařeného pudinku? je třeba je zašlehat nebo stačí zamíchat? díky moc za upřesnění.... (F) K. P.S stačí koupit 1 kelímek nebo více?)
Kebulka1 20. 8. 2009, 18:28
@Katy9 Stačí koupit jeden kelímek pudinku. Já jsem koupila takový ten pudink se šlehačkou nahoře, že ji sundám. Ale cestou domů se mi ta šlehačka stejně promíchala do pudinku, ale vůbec to nevadilo. Je jedno v jakým pořadí co do čeho vmícháte. Jde to lehce a nic se nemusí šlehat.
Ilonáček 11. 8. 2009, 21:20
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Mach 11. 8. 2009, 16:04
Tyhle řezy taky dělávám,jsou VÝBORNÉ |:o) |:o) |:o)
šlaušek 11. 8. 2009, 15:23
Radko,dělám ten močník taky,perfektně se dělá a je rychlí,ten krém každého překvapí,že je s pomazánkového másla,je moc dobrý (clamp) (clamp)
šlaušek 11. 8. 2009, 15:23
Radko,dělám ten močník taky,perfektně se dělá a je rychlí,ten krém každého překvapí,že je s pomazánkového másla,je moc dobrý (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie