(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Krůtí ragů na bílém víně
Potřebné ingredience
600g vykostěného krůtího stehna, olej, 200g cibule, mletá sladká paprika, 1 žlutá nebo zelená paprika,2 rajčata, 800g brambor, 2 stroužky česneku, drcený kmín, špetka chilli, 1 sklenka bílého vína, sůl
Postup přípravy
Krůtí stehno jemně naklepeme a nakrájíme na stejně velké kostky. Drobně nakrájené cibule zpěníme na oleji, stáhneme z ohně a vmícháme mletou papriku. Do vymaštěného kastrolu rozložíme maso, pokryjeme ho cibulí, potom paprikou nakrájenou na nudličky, spařenými oloupanými a na kostky nakrájenými rajčaty, vše posypeme drobně nakrájeným česnekem, kmínem, solí a podlijeme trochou vody. Dusíme pod poklicí dokud maso napůl nezměkne. Pak přidáme chilli oloupané, na kostky nakrájené brambory, víno a dusíme dále, až maso i brambory zcela změknou. Podáváme se zeleninovým salátem. Recept mám z časopisu (už ani nevím z jakého) a musim říct že je to opravdu super ňamka.:o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mamina
(upraveno)
22. 12. 2009, 13:51
Dnes jsem vařila krůtu podle toho receptíku a byla to mňamka. Děkuji za receptík