Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Malinová zmrzlinka s banánem

0.0
Malinová zmrzlinka s banánem

Potřebné ingredience

Na 1 porci: 100g mražených malin, 1 banán

Postup přípravy

Mražené maliny a nakrájený banán nasypeme do mixéru,krátce rozmixujeme a zmrzlinka je hotová.:o) Její chutí budete příjemně překvapeni.
Je to mňamka a halvně bez cukru, banánek to osladí místo cukru,pro prcky super.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

leni0323 16. 7. 2007, 14:08
tak to dnes vyzkouším, mám hafo banánů a ty už jedou ;-) jsou akorát dobře sladké, ale ne ještě hnědé, a malin půl mražáku, takže jsem zvědavá |:o) a neztmavne ten banán zamražením??? (L)
Jitulle 24. 7. 2007, 22:16
@leni0323 Jé, tak to nevím, Lenko, protože jsem se k zamražení ještě nikdy nedostala...vždycky zmrzku sníme ještě ten den :-) Ale po tu dobu co máme zmrzku v lednici....(nechci jí holkám dávat uplně zmrzlou, ale spíš jako kaši...ještě zmrzky moc papat neumí :-D )...banán neztmavne. Jitka
Kuboška 16. 7. 2007, 14:07
Jitko, vyzkoušeli jsme a SUPER! (clamp) (clamp) (clamp) Maliny máme na zahrádce a banány pořád připravnené ve špajzu, takže kdykoliv není problém se osvěžit bez výčitek, obzvlášť v těchto horkých dnech (child2). Díky moc za tip (Y) Zuzka a kluci (Kubík + manžel)
Jitulle 24. 7. 2007, 22:11
@Kuboška Není zač, taky dělám často, nikdy nezbyde na zamražení, vždycky spotřebujem ještě ten den :-) a já nemám výčitky, že mlsám. :-) a takyto už díky banánu nemusím holčičkám sladit cukrem.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie