(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pohanková kaše
Potřebné ingredience
pohanka - lámanka, sojové mléko, rýžový slad
Postup přípravy
Dáme jeden díl proprané pohanky uvařit s 1.5 dílem sojového mléka. Vaříme na mírném ohni cca 3 minutky a necháme dojít pod peřinou. Když je kaše hotová vmícháme rýžový slad. Navrch můžeme posypat Bio skořicí nebo Bio čokoládkou. Mé děti toto jídlo milují. Je to vitamínová bomba. Sojové mléko obsahuje přírodní vápník a pohanka má veliké množství rutinu, který působí blahodárně na naše žíly a cévy.
Ingredience na kaši.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Veronika877
(upraveno)
3. 5. 2011, 14:49
Ňami, ňam! To bude dnes k večeři!!! Kde kupujete sojové mléko? My osladíme asi medem, nebo javorovým sirupem....
cozumel
(upraveno)
3. 5. 2011, 11:39
Sońo, pro urychlení práce lze pohanku uvařit do měkka a nemusí se už cpát do peřin - já to takhle dělám. Já jí mám ráda na slano - uvařit, osolit a posypat usmaženou cibulkou a slaninkou
kvítečko
(upraveno)
29. 10. 2007, 16:13
je možné soj,mléko nahradit obyč. mlékem a rýžový slad asi medem nebo i cukrem ??