(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kapustové karbenátky
Potřebné ingredience
střední kapusta, 3-4 vejce, párek, cibule, vegeta, česnek, sojovka, sůl, pepř, strouhanka
Postup přípravy
Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny a povaříme v osolené vodě do měkka. Poté necháme vychladit, nakrájíme na drobno a vymačkáme zbylou vodu. Přidáme vejce, koření, osmahnutou cibuli s párkem a strouhanku. Konzistence je jako když děláme karbenátky ze sekané. Tvarujeme karbenátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji.
Vhodná příloha jsou brambory nebo bramborová kaše.
Vhodná příloha jsou brambory nebo bramborová kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

andol
(upraveno)
16. 1. 2009, 22:11
Mńam mňam , hned zítra je udělám



nahlásit

Sluníčko Vladi
(upraveno)
31. 12. 2008, 16:11
Právě jdu na ně





nahlásit

prdecek
(upraveno)
21. 7. 2008, 11:51






nahlásit