Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kapustové karbenátky

0.0
Kapustové karbenátky

Potřebné ingredience

střední kapusta, 3-4 vejce, párek, cibule, vegeta, česnek, sojovka, sůl, pepř, strouhanka

Postup přípravy

Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny a povaříme v osolené vodě do měkka. Poté necháme vychladit, nakrájíme na drobno a vymačkáme zbylou vodu. Přidáme vejce, koření, osmahnutou cibuli s párkem a strouhanku. Konzistence je jako když děláme karbenátky ze sekané. Tvarujeme karbenátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji.
Vhodná příloha jsou brambory nebo bramborová kaše.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

andol 16. 1. 2009, 22:11
Mńam mňam , hned zítra je udělám (Y) (zajic) ^o)
Sluníčko Vladi 31. 12. 2008, 16:11
Právě jdu na ně (L) (L) (L) (L) (L)
prdecek 21. 7. 2008, 11:51
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie