kovbojské maso .-)
Potřebné ingredience
Vepřové,králičí,nebo kuřecí maso,súl,pepř,vegeta,olej,zmrazená zelenina,fazole,1/2 kostky masoxu,česnek,sojová omáčka,cibule
Postup přípravy
.
Postup:
Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne.Podlijeme vodou a dáme1/2 kostky masoxu.Pak přidáme zmraženou zeleninu sojovou omáčku, česnek 3 stroužky dobře rozetřený.Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí.Nejlépe je mít fazole více barev,vypadá to hodně pěkně.Chvíli podusíme a můžeme podávat. Poznámka: zelenina musí obsahovat - mrkev,cerel,petržel,pór,atd.
moc dobré-)
Postup:
Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne.Podlijeme vodou a dáme1/2 kostky masoxu.Pak přidáme zmraženou zeleninu sojovou omáčku, česnek 3 stroužky dobře rozetřený.Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí.Nejlépe je mít fazole více barev,vypadá to hodně pěkně.Chvíli podusíme a můžeme podávat. Poznámka: zelenina musí obsahovat - mrkev,cerel,petržel,pór,atd.
moc dobré-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
4. 9. 2009, 21:15