Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Paříž s broskvemi

0.0
Paříž s broskvemi

Potřebné ingredience

KORPUS : 6 vajec, 20 dkg cukr krupice, 18 dkg polohr mouka, 3 lžíce kakaa, špetka prdopeče.

Krém: 4 pařížské smetany na šlehání (po 250ml), 4 tyčinky ledových kaštanů, 1 lžíce kakaa.

Poleva : 2 čokolády na vaření, 10dkg 100% tuk (Omega).

Broskve.

Postup přípravy

Šlehačku připravíme den dopředu. Šlehačku přivedeme k varu, přidáme do ní nalámané kaštany a kakao. Za stálého míchání necháme přejít varem. Za občasného zamíchání necháme vychladnout a dáme do lednice. Druhý den vyšleháme.

Korpus překrojíme, naplníme krémem a broskvemi. Krémem pomažeme celý dort, necháme vytuhnout.

Polejeme čokoládou a ozdobíme.

Detail.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jeremy 13. 2. 2011, 17:27
(clamp) (clamp) (clamp) (Y)
andol 23. 7. 2010, 17:40
(L) (L) (L) (L)
Ilonáček 13. 9. 2009, 22:51
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Pavluseee 26. 10. 2009, 21:46
@Ilonáček (L) (L) (L)
darinka30 13. 9. 2009, 12:44
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Pavluseee 26. 10. 2009, 21:46
@darinka30 (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie