Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

kuře v římském hrnci

0.0
kuře v římském hrnci

Potřebné ingredience

kuře.brmborya koření dle chuti

Postup přípravy

římský hrnec namocíme na cca 20min.do teplé vody....po vyjmutí dáme do hrnce okořeněné kuře,já dávám gyros směs a zasypeme malýmy syrovýmy brambůrky-můžem taky posypat gyros směsí nebo bylinkovou solí a dáme pést do trouby.po upečení je kuřátko krásně měkké a brámbůrky chytí od kuřátka skvělooou chut...po celou dobu pečení se vůbec kuře nemusí podlejvat...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie