Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Rychlá buchta ze zmrazených jahod

0.0
Rychlá buchta ze zmrazených jahod

Potřebné ingredience

40 dkg polohrubé mouky,25 dkg mletého cukru,1 dcl oleje,1/2 prdopeče,2 vejce, 1 vanil. cukr,1 kávová lžička sody,velká krabička(cca 0,6 až 0,7 l) zmrazených jahod (já zamražuju omyté pomačkané plody)

Postup přípravy

-jahody necháme rozmrazit
-do mísy nasypeme mouku,cukry,sodu a prdopeč a dobře promícháme
-přidáme olej, vejce a rozmražené jahody a zamícháme
-nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme upéct do mírně rozehřáté trouby
Voní to nádherně už při pečení,buchta je rychle hotová,po vyndání můžeme potřít čoko polevou (viz další můj recept na litý perník) nebo můžeme ozdobit krémovou vlnkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lionka 27. 4. 2009, 16:54
a ještě jsem to zkoušela ze zmrazeného červeného rybízu a taky dobrý (Y)
Lionka 20. 3. 2009, 15:33
a jde i přidat llžíci kakaa (Y) (Y) (jidlo)
vocilka 5. 10. 2007, 1:09
Lionko, díky moc za receptík. Pořád jsem dělala klasické s ovocem nahoře a drobenkou, byla jsem líná dělat drobenku, tak jsem zkusila tohle. Mooooc dobré! Navíc se to nedrobí, je to krásně vláčné a vynikající (clamp). Poprvé jsem dělala z mražených malin+ostružin, to jsem ještě přidala trošku kakaa, zdálo se mi to na fotce takové bledé, podruhé bez kakaa z čerstvých malin. Obojí super (Y)
šulcka 14. 6. 2007, 11:48
Určitě vyzkouším, ale až dýl teď zpracovávám čerstvé. Ale vypadá moc hezky .
Slav 12. 6. 2007, 0:06
:-D..chvíli mi to dalo...než jsem pochopila,co je to prdopeč ;-) :-D super termín ;-)
Lionka 12. 6. 2007, 0:44
@Slav ještě existuje prdoper (H)
Ayra 10. 6. 2007, 8:50
To musím vyzkoušet. Ta voda, co vyteče z rozmražených jahod se má slít, nebo se tam dává taky?
Lionka 11. 6. 2007, 10:50
@Ayra i voda,no... ona je to spíše šťáva-všechno,co je z romražených jahod v krabiče (Y)
Ayra 11. 6. 2007, 23:07
@Lionka Děkuji (F), pustím se do ní zítra.
Dabo 9. 6. 2007, 11:53
určitě to vyzkouším,vypadá to dobře

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie