Zobrazit přihlášovací formulář

Panenky pro Míšu k 18tinám

0.0
Panenky pro Míšu k 18tinám

Potřebné ingredience

Mramorovaný korpus, krém nastavovaný kaší,marmeláda,broskve,potaženo marschlow bombonky, falešný marcipán.

Postup přípravy

No ,pěkně jsem se s ní nazlobyla. Nejprve mi nešla potáhnout panenka,asi po hodině mi hmota držela. Snad 100x jsem ji předělávala,aby to alespoň nějak bylo.Až jsem zapoměla fotit. Promazala jsem ji van.i čok. krémem a přidala broskve,a jednu vrstvu promazala marmoškou ze špendlíků( je hodně podobná broskvím,alespoň mě se zdá).Potáhla a chtěla jsem si vyskoušet PATCHWORK. Dělala jsem ho pomocí vykrajováteka samo sebou jsem někde více přimáčkla a tím i prothla.(jem nemehlo).Potom jsem si chtěla vyskoušet volány podle Martina K. (Lupitka) ID 122460(tím to ji mooooc děkuji) a výsledek sami vydíte. Měla jsem úúúúúúúúúúúúúplně jinou představu o panence,(ale taky si musím nějaké ty věcičky pořídit na dortíky),že to bude hračka. Nazlobyla jsem se ,ale asi je to rukama. Výsledek sami vydíte,ale oslaveňkyně měla radost a to je důležité.A chutnal.

další pohled

ze zadu

detajl

detajl

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 1. 10. 2009, 14:44
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
gonzar 30. 9. 2009, 16:55
Mirko, panenka je moc pěkná. (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Já jsem také dělala volánky, ale přes brčka-jedno z lícu, jedno z rubu a pořád dokola, nechala asi 2 minuty zavadnout a už lepila. Moc dobře to šlo. Nechci se vnucovat, mrkni ke mě na to. (L) (hello) (hello)
p5m3 4. 10. 2009, 22:51
@gonzar Alennko,moc děkuji za inspiraci,příště vyskouším tu tvoji. :-) :-) :-) :-)Mohu se jen zeptat čím lepíš? :^) :^) :^)Já s tím mám docela problém :-@ :-@.Vodou mi to nedrží a alkoholem jak kdy. :-@ :-@Třeba tyto volány,jsem nakonec přidělala krémem. :-( :-( :-(.
gonzar 7. 10. 2009, 6:09
@p5m3 Mirko, já lepím jenom vodou. Nechce to moc vody, mám navlhčenou ,,mašlovačku,, nebo plochý štěteček a přetřu obě plochy vodou a pár vteřin podržím a drží to. Ale opravdu to nechce hodně mokré, jen namočit štětec a hodně oklepat. (Y) (Y) (L) (L) (hello) (hello)
p5m3 19. 10. 2009, 11:11
@gonzar Alenko, máš pravdu :-) :-) :-) :-) :-). Dělala jsem další dortík a moc mi tvá rada s přilepováním pomohla (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Děkuji ,člověk se musí stále učit. Děkuji |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)Mirka
jazavka 30. 9. 2009, 10:23
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 30. 9. 2009, 9:17
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie