(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Špekáčkový šleh
Potřebné ingredience
2 lžíce oleje,2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce worcesteru, 2 kávové lžičky hořčice, 2 kostky cukru. Vše v kastrolku smícháme, 10 vteřin povaříme a necháme vychladnout.
Postup přípravy
Do mísy nakrájíme nadrobno 2 větší cibule, na kostičky 10 oloupaných špekáčků, přidáme 2 malé majolky (nebo jednu velkou). To vše vhodíme do studeného nálevu nebo nálev nalijeme na to, pořádně promícháme a necháme v ledničce alespoň 2 dny uležet . Nikdy se to u nás nepovedlo vydržet dva dny, tak půl dne a všechno zmizelo. Přikusujeme veku nebo chleba, můžeme ozdobit na talířku nakrájeným rajčetem, okurkou, hlávkovým salátem záleží na fantazii. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

poppysek
(upraveno)
22. 11. 2009, 12:41
Něco podobné ho jsem zkoušela, je to moc dobroučký
Ještě je tam fajn i kyselá okurka. Skvělý tip, díky.


nahlásit