(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Jablečná přesnídávka

Potřebné ingredience
3kg očištěných a pokrájených jablek,1/2l vody,40dkg cukru,2 vanilkové pudingy.
Postup přípravy
Jablka dusíme do rozvaření ve vodě,potom rozmixujeme a přidáme cukr-povaříme. Do dalšího 1/2l studené vody rozmícháme pudingy,vlijeme do rozmixovaných jablek a necháme projít varem-musíme stále míchat! Ještě teplé dáme do sklenic a 20 min. sterilizujeme. Z této dávky je 18 sklenic od výživy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

clarice
(upraveno)
26. 5. 2010, 20:20
Dobry den,dnes jsem delala presnidavku,podle vaseho receptu.Je
vyborna.Chci se zeptat,jak takto udelana ma dlouhou trvanlivost?diky za pripadnou odpoved.Marketa



nahlásit

olisved
(upraveno)
27. 5. 2010, 20:57
@clarice
Marky,já ji mám stále od léta ve sklepě se zavařeninama!!!


nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
29. 10. 2009, 16:19





nahlásit
hrabalek
(upraveno)
27. 10. 2009, 18:05
dobrý večer recept na hruškovou přesnídávku nemáte a na kompot děkuji hrabalová
nahlásit

olisved
(upraveno)
14. 11. 2009, 13:00
@hrabalek
Hrušková se dělá úplně stejně a kompot dvě lžíce cukru na spod skenice do půlky naskládat hruškama asi 3-5hřebíčků,doskládat a na povrch zase dvě lžíce cukru a zalít převařenou vychlazenou vodou,sterilovat 20min.na 80stupňů.
nahlásit