(recept
si oblíbilo 115 návštěvníků)
VYNIKAJÍCÍ DOMÁCÍ JABLKOVÁ PŘESNÍDÁVKA S PUDINKEM
Potřebné ingredience
2 1/2 KG JABLEK OLOUPEME,1 L VODY,2 VAN.PUDINKY,1/4 KG CUKRU
Postup přípravy
ROZVAŘÍME JABLKA S CUKREM A ROZMIXUJEME.
PŘIPRAVÍME SI NÁLEV-
-2 VANILKOVÉ PUDINKY 1LITR VODY--NALIJEME NEUVAŘENÉ !! DO ROZMIXOVANÉ SMĚSI.
UVEDEME DO VARU,DOBŘE UMÍCHÁME,AŽ VZNIKNE TUHNOUCÍ HMOTA.
PLNÍME DO SKLENIC.STERILIZUJEME JEN ABY NÁM CHYTLA VÍČKA.
PŘIPRAVÍME SI NÁLEV-
-2 VANILKOVÉ PUDINKY 1LITR VODY--NALIJEME NEUVAŘENÉ !! DO ROZMIXOVANÉ SMĚSI.
UVEDEME DO VARU,DOBŘE UMÍCHÁME,AŽ VZNIKNE TUHNOUCÍ HMOTA.
PLNÍME DO SKLENIC.STERILIZUJEME JEN ABY NÁM CHYTLA VÍČKA.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ilonecka
(upraveno)
18. 9. 2014, 10:06
zkusím to
nikibureska
(upraveno)
11. 9. 2014, 18:35
Tak přesnídávka je na světě! Jablíčka jsem si nasbírala opadaná.. Je výborná, má krásnou barvu, skvělou konzistenci a ještě lepší chuť. Naše malá si pochutná Syn má raději čerstvá jablka, ale nevadí, aspoň vydrží celou zimu, zítra udělám znovu
Lucie73
(upraveno)
17. 11. 2012, 19:29
Dneska jsme ji zkusili a opravdu nemá chybu. Nemá to chybu.
jkl3
(upraveno)
16. 11. 2012, 22:35
Dobrý den chtěla bych se zeptat zavařovala jsem jablíčka a super, potom jablko banán a postupně jak otevírám sklenku po sklence, tak mám přesnídávky plesnivé, nevíte co stím? První várka se mi povedla nic takového nebylo a s tím banánem.a byly víčka dobře zavřené a vše umyté.
Fronicka
(upraveno)
21. 10. 2013, 11:29
@jkl3
Taky se mi to stalo, dělala jsem hruškovou a z 15 sklenic byly asi tři plesnivé, nechápu to, vše jsem dobře umyla, víčka vyvařila....Dnes dělám z jablek, tak uvidím, kolik jich tentokrát zplesniví
simča84
(upraveno)
14. 10. 2012, 20:04
jdu do tohoto receptíku s hruškama. Už se mě sbíhají sliny. dětem jsem to říkala a už se nemohou dočkat. Jana
novotnakatule
(upraveno)
8. 10. 2012, 9:44
Dobrý den, chtěla bych se zeptat v jakém množství vody ovoce rozváříte a jestli ho pak mixujete i s tou vodou, ve které se vařilo? Děkujiii. Katka
vlnarova
(upraveno)
20. 8. 2012, 14:38
Dobrý den, mohu se prosím zeptat - "Sterilujeme" znamená 20 minut vařit nebo naplníte ještě teplé a obrátíte dnem nahoru? moc Vám děkuji. PEta
rea.sip
(upraveno)
3. 9. 2012, 2:44
@vlnarova
Dobrý de....samozřejmě že to znamená zavařit...stačí i při těch 85-100 stupních tak na patnáct až dvacet minut hodit do trouby - do pekáčku nalít vodu a vložit do něj sklínky víčkem dolů...a po vypnutí můžete nechat do rána a až poté vyndat
Monikaj78
(upraveno)
15. 7. 2012, 10:44
Ivka k
(upraveno)
18. 9. 2010, 9:39
Kamčo, jak dlouho asi vydrží zavařené přesnídávky než se musí sníst? Vydrží třeba i půl roku?
kamka25
(upraveno)
26. 11. 2009, 12:18
Ivet,není zač.Jsem ráda,že se povedla i bez vážení. Kamila
Hester
(upraveno)
26. 10. 2009, 16:53
Vařila jsem přesnídávku z hrušek,nic jsem nevážila,jen tak odhadem a dopadlo to perfektně. Je moc dobrá,příště uvařím z jablek. Díky za recept
hrabalek
(upraveno)
27. 10. 2009, 18:02
@Hester
dobrý večer chci vás poprosit o recept na hruškovou přesnídávku i kompot jestli máte děkuji hrabalová
kamka25
(upraveno)
14. 10. 2009, 9:32
Holky,moc děkuji za chválu.Jsem ráda,že přesnídávka chutnááá. Kamila
zdenka54
(upraveno)
13. 9. 2009, 15:13
Zkusila jsem polovinu jablek a polovinu mražených malin,vody jen půl litru,maliny dost pustily,pudink vanilkový a malinový,jinak stejně. A vždycky když zblajznu skleničku,nezbyde mi, než opakovat : vynikající,vynikající.........
macekzn
(upraveno)
13. 9. 2009, 11:17
Dobrý den Kamčo,tak jsem přesnídávku včera udělala,je výborná.. .....Sice nevím proč,ale prcek ji vůbec nechce .Nechce totiž vůbec žádné ovoce.No,snad se umoudří.Jinak skvělí recept,moooooooc dobrý.Mějte se Martina
JIta2
(upraveno)
6. 9. 2009, 8:48
Taky ji dělám, je výborná, ale ještě lepší je hrušková
Snezenkakyticka
(upraveno)
4. 9. 2009, 10:02
výborná přesnídávka, dělávala jí moje teta někdy před cca 10 lety...je k
disney
(upraveno)
29. 4. 2009, 11:07
dobrý den Kami, váš recept je vynikající ..
Luníček
(upraveno)
31. 3. 2009, 13:24
prosím - chci vyzkoušet,ale nemám zavařovací hrnec? . jak mám sterilizovat, šlo by jen v troube na pekáči s vodou?Vím že také dělá něco v mičce ale nikdy jsme to nezkoušela. Máte někdo nějakou zkušenost?
lenavackova
(upraveno)
27. 2. 2009, 15:54
Je vynikající,ten samý recept mám od kamarádky,od loňska ji dělám,takže můžu potvrdit, jo a mrňouskovi jsem ji dávala od 6 měsíců.
kamka25
(upraveno)
10. 11. 2008, 14:51
Zdeni H.,JÁ BYCH KLIDNĚ POUŽILA MRAŽENÉ JAHODY.