Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

KUŘECÍ GULÁŠ NA SLANINĚ

0.0
KUŘECÍ GULÁŠ NA SLANINĚ

Potřebné ingredience

4 kuřecí stehna(nebo prsíčka nakrájené na větší kostky), 1 lžíce sojové omáčky, sůl, 40 dkg slaniny (já dávám méně) nakrájené na kostičky, 2-3 lžíce oleje, 1 vrchovatá lžička mleté sladké papriky, 4 cibule nakrájené nadrobno, 2 lžíce kečupu, 100- 200 ml smetany, 2-3 lžíce hl. mouky, voda na podlití

Postup přípravy

V hrnci necháme rozškvařit slaninu, zalijeme olejem, přidáme cibuli a necháme zpěnit. Vložíme maso orestujeme a osolíme. Zasypeme paprikou, pokud to jde, tak po obvodu hrnce, aby zpěnila. Zakápneme sojovkou, podlijeme vodou a dusíme do poloměka. Přidáme kečup a dále dusíme. Podle potřeby podléváme vodou. Když je maso měkké (stehna vyjmeme a krájené maso může zůstat v hrnci) rozmícháme v hrnku mouku se smetanou a tím guláš zahustíme a krátce povaříme. Příloha může být rýže, brambory, ale nám nejvíce chutnají knedlíky v hrnečku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kikaadla 16. 8. 2008, 10:49
LENKO, SUPER RECEPT |:o) |:o) |:o).PRÁVĚ JSEM DOVAŘILA (pl), JE TO JEDNODUCHÉ :-) :-) A VÝBORNÉ :-) :-) :-).DÍKY (F)KRISTÝNA (L) (L) (L)
Lenkadkc 19. 8. 2008, 21:40
@kikaadla Jsem moc ráda, že Vám chutnalo :-) :-) :-) Lenka (hello)
jacuk 26. 6. 2007, 13:08
Lenko,dnes jsem uvařila váš kuřecí guláš a musím říct,že je fakt výborný a hlavně rýchlý.Jako přílohu jsme měli těstoviny. (Y) (Y) |:o) (clamp)
Lenkadkc 26. 6. 2007, 14:36
@jacuk Děkuji (L) mám radost, že chutnal!!! (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie