(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Domácí majonéza, co se podaří vždycky
Potřebné ingredience
mléko, hořčice, olej
Postup přípravy
ASi tak malý panák mléka a lžičku horčice projedeme tyčovým mixérem. Malým proudečkem přiléváme olej, tak aby byl všechen zapracovaný. Do potřebné konzistence. Z tohoto množství jsou cca 2 lžíce majonézy - podle množství oleje.
Recepty na majonézu z vejce se mi někdy dařily, jindy ne....asi tak 50/50
Tohle se mi daří vždycky!!!!!
Všechno vyndavám z lednice, takže teplotu to má stejnou, dělala jsem max dvojnásobnou dávku, ve větším množství se to už hůř dělá.
Dochucuji vždy až ve finálním použití, rádo to řídne. Použijete pak trošinku větší množství soli, než je obvyklé.
Recepty na majonézu z vejce se mi někdy dařily, jindy ne....asi tak 50/50
Tohle se mi daří vždycky!!!!!
Všechno vyndavám z lednice, takže teplotu to má stejnou, dělala jsem max dvojnásobnou dávku, ve větším množství se to už hůř dělá.
Dochucuji vždy až ve finálním použití, rádo to řídne. Použijete pak trošinku větší množství soli, než je obvyklé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé