(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Hovězí na paprice
Potřebné ingredience
6 plátků hovězího 1 velká cibule 1 vrchovatá lžíce sladké papriky pepř,kmín,sůl 1 kostka hovězího bujonu mouka na zahuštění hořčice olej
Postup přípravy
Doporučuji vařit v tlakáči ušetříte si spoustu času.
Cibuli pokrájíme na drobno a dáme osmahnout na olej dozlatova.
Plátky masa naklepeme mírně osolíme,opepříme a pomažeme hořčicí po
obou stranách.
Plátky dáme na osmahlou cibulku a opečeme z obou stran,aby se maso zatáhlo,
posypeme kmínem a sladkou paprikou,krátce promícháme a podlijeme vodou,aby
bylo maso ponořené,přidáme hovězí bujon.
V tlakáči vařím cca 20-30min.
Hotové maso vyjmeme a omáčku slijeme do menšího hrnce,uvedeme
opět do varu a zahustíme moukou,můžete dochutit.
Maso můžete vrátit do omáčky nebo ho mít zvlášť.
Podáváme nejlépe s rýží:-))))
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
Cibuli pokrájíme na drobno a dáme osmahnout na olej dozlatova.
Plátky masa naklepeme mírně osolíme,opepříme a pomažeme hořčicí po
obou stranách.
Plátky dáme na osmahlou cibulku a opečeme z obou stran,aby se maso zatáhlo,
posypeme kmínem a sladkou paprikou,krátce promícháme a podlijeme vodou,aby
bylo maso ponořené,přidáme hovězí bujon.
V tlakáči vařím cca 20-30min.
Hotové maso vyjmeme a omáčku slijeme do menšího hrnce,uvedeme
opět do varu a zahustíme moukou,můžete dochutit.
Maso můžete vrátit do omáčky nebo ho mít zvlášť.
Podáváme nejlépe s rýží:-))))
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
***
***
...
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé