Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Hovězí na paprice

0.0
Hovězí na paprice

Potřebné ingredience

6 plátků hovězího 1 velká cibule 1 vrchovatá lžíce sladké papriky pepř,kmín,sůl 1 kostka hovězího bujonu mouka na zahuštění hořčice olej

Postup přípravy

Doporučuji vařit v tlakáči ušetříte si spoustu času.
Cibuli pokrájíme na drobno a dáme osmahnout na olej dozlatova.
Plátky masa naklepeme mírně osolíme,opepříme a pomažeme hořčicí po
obou stranách.
Plátky dáme na osmahlou cibulku a opečeme z obou stran,aby se maso zatáhlo,
posypeme kmínem a sladkou paprikou,krátce promícháme a podlijeme vodou,aby
bylo maso ponořené,přidáme hovězí bujon.
V tlakáči vařím cca 20-30min.
Hotové maso vyjmeme a omáčku slijeme do menšího hrnce,uvedeme
opět do varu a zahustíme moukou,můžete dochutit.
Maso můžete vrátit do omáčky nebo ho mít zvlášť.
Podáváme nejlépe s rýží:-))))

Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/

***

***

...

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie