Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 31 návštěvníků)

Čínské nudle se zeleninou

0.0
Čínské nudle se zeleninou

Potřebné ingredience

Tak tenhle receptík mám přímo od jedné hodné paní která pracuje v čínské restauraci. Ale určitě "jejich" nudle jsou o maličko lepší! Ale určitě se to blíží! Nevím zda to znáte! Dají se koupit.
takže potřebujete: čínské nudle, zeleninu, česnek, sojovou omáčku, a já dávám ještě ústřicovou omáčku, sůl a troška mleté sladké papriky.

Postup přípravy

Nudle si dám do misky a naliju na ně horkou vodu. Na pánev si dám maličko oleje a nakrájím asi tři stroužky česneku. Chviličku ho nechám jakoby smažit - ne dlouho - jinak zhořkne! Pak na to vysypu zeleninu - používám mraženou většinou nějakou čína směs, či asia.. ale můžete dát jakoukoliv, která vám chutná! A pak jí jakoby smažím.. a dusím do měkka. Já v tuto chvíli ještě nepodlívám vodou. Když je zelenina maličko podušená hodím na ni nudle (samozřejmě je sleju a nechám okapat). Na nudle přidám špetku sladké papriky, asi dvě lžíce sojové omáčky a dvě lžíce ústřicové omáčky. Osolím, v případě opepřím! A chvíli restuju společně.. Stačí asi pět až deset minut a vše je hotovo! Dobrou chuť!

TAk a na to vše mám takovou velkou pánev! ale na normální to jde taky. čínské nudle mám moc ráda a je to rychlá večeře.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

martulinda12 19. 4. 2012, 9:18
|:o) |:o) |:o) Marti , výborné vyzkoušeno , díky za receptík (L)
palfi 29. 10. 2009, 12:56
Určitě vyzkouším , díky za receptík (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie