Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 36 návštěvníků)

Švajčiarske(Švýcarské) zemiaky (brambory)

0.0
Švajčiarske(Švýcarské) zemiaky (brambory)

Potřebné ingredience

3-4 zemiaky,soľ alebo vegeta

Postup přípravy

Tieto zemiačky naša rodinka miluje.....Je to strašne jednoduché....V rodine máme šéfkuchára,ktorý pripravuje tieto úžasné zemiaky.....Takže toto je recept od nášho uja.....

Zemiaky umyjeme a nastrúhame...

Pridáme vegetu alebo soľ....Zmiešame a ....

.....pečieme.....

A hľa tu je príloha k mäsku....

A hotovo prajem dobrú chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

srneckova 30. 6. 2015, 21:48
(Y) (Y) (Y) (Y)
pavka5555 16. 1. 2012, 14:16
Vypadá to ůžasně (Y) (Y) (Y)brzy vyzkouším (F) (F) už ted se těším (F)
lidare 12. 1. 2012, 15:13
(Y) :-) (clamp)
lumka 8. 8. 2010, 20:52
To vypadá dobře,určitě vyzkouším
Hyzule 17. 7. 2007, 20:57
tak to si pamatuji jak jsem byla ve Švýcarsku.To bylo v každé rodině pořád na stole doknce se k tomu jí chleba.Já to dělávám když zbydou vařené brambory a taky baštíme s chlebem.Je to mňamka (Y)
fufikSK 18. 7. 2007, 12:47
@Hyzule Marcelka (Y)je to fakt mňamka u nás sa robí už vyše 10 rokov.Ja sa priznám,že zemiaky s chlebom nemusím proste mi to nepasuje,ale niekomu hej tak to neberiem.Tisíc ľudí tisíc chutí.Pozdravujem ČR (K) (L) (F) (K) (L) (F) (K) (L) (F) (K) (L) (F) (K) (L) (F)
Raffaelo 11. 7. 2007, 11:07
Andy ještě jsem se koukala pořádně na ty noky a přidává se olej aji do těsta, nebo jenom do té vody.. *-) pro jistotu..
fufikSK 12. 7. 2007, 8:37
@Raffaelo Vierka nie len do vody sa dáva olej.....pápá (F) (F) (F)
Raffaelo 12. 7. 2007, 12:39
@fufikSK *-) ať nad tím špekuluju tak mi to přijde jako normální bramborové knedlíky, ale bep kypřícího prášku... :-) ;-)
fufikSK 12. 7. 2007, 14:20
@Raffaelo Áno bramborové knedlíky (clamp) (clamp) (clamp) len je to lepšie ;-) ;-) ;-)a tá omáčka na to :-P :-P :-P :-P
Raffaelo 9. 7. 2007, 12:46
Andy, mě zaujaly i vaše gnochi, nestačilo by tam dát jenom dvě celá vajíčka?? Nebo musí být jedno celé a dva žloutky??? *-)
fufikSK 9. 7. 2007, 13:41
@Raffaelo Veronika neviem neskúšala som to tak,vždy to robím takto :-$,ale keď to budeš ty náhodou robiť a vynecháš tak daj vedieť ako sa Ti to podarilo :-) (Y) :-) (Y) Inak ja gnochi milujem,takže za pokus to stojí (F) (F) (F)
Raffaelo 10. 7. 2007, 9:10
@fufikSK Andy, takže dva žloutky a jedno celé vajíčko teda říkáš jo?? :-) určitě vyzkouším, protože já je také miluju, teda měla jsem je párkrát v restauračce, ale doma nee, už jsem se na ně dívala v obchodě, cenu teda nevím, ale rozhodně budou lepší, když si je udělám doma a budu vědět co v nich je. A poslední dobou zkouším nové a nové recepty a taťka jenom kouká a myslím, že tohle mu zachutná. Ještě možná jestli jdou udělat z nových brambor, aby se nerozpadly... přeci jenom nové brambůrky jsou nové brambůrky.. jinak by to mělo být všetko, na čo som sa chcela opitat. Ako je slovenština krásná hej?? (L) ;-) (Y) (Y) (Y)
fufikSK 10. 7. 2007, 19:27
@Raffaelo Vierka držím palce,aby sa podarili...Priznám sa,že z nových som to ešte nestihla robiť lebo u nás už nie sú nové už také normálne :-) :-) :-) :-) :-)U nás na SR nové zemiačky zvyknú byť v máji a já vtedy ich len uvarím a dám na ne obyčajné maslo posypem petržlenovou vňaťou alebo čerstvou pažítkou a osolím a toto papáme kým sú novučičké zemiaky to znamená asi 2-3 týždne a potom sú to už len normálne zemiaky......Ak to budeš robiť z nových tak daj vedieť ako sa Ti to podarilo (Y) a wau :-o super slovenčina (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) posielam na krásne Česko (K) (K) (K)
Raffaelo 11. 7. 2007, 10:32
@fufikSK Andy, vidíš to, to mě nenapadlo, že brambůrky vydrží takhle málo.. *-) u nás se také dělají tak jak píšeš, nebo i s kmínem.. no uvidíme.. jak se do nich pustím, tak hned písnu. Já mám slovenštinu hrozně moc ráda, je to hezučký jazyk, chtěla bych umět také mluvit po slovensky, a jak jsem si myslela, jak není jednochá a zase tak jednochudá není, ale nádherná (L) (L) (L) také posílám a ještě hezčí Slovensko (F) (F) (K) (K)
fufikSK 18. 7. 2007, 12:45
@Raffaelo Vierka ďakujem si zlatulinká (K) (K) (K) (K) (K) (K) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
jad 9. 7. 2007, 13:43
@fufikSK Andy a s čím se ghochi podávají? *-) :-$
fufikSK 9. 7. 2007, 15:01
@jad Januška kukni sa na môj link MMB slovenské http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=1652 :-) :-) :-)
Jitule64 7. 7. 2007, 11:35
Ahojda Deni. Tak jsem je tuhle dělala jako přílohu k minutce z kuřecího masa a teda můžu ti říct, že něco tak jednoduchého a zároveň taaaaaak dobroučkého jsem dlouho nejedla. (PL) :-P Už teď ti můžu říct, že se tvůj recept u nás zabydlí, protože je to něco jiného než furt dělat jako přílohu bramboráčky nebo hranolky. ^o) Moc ti děkuji za recept a už je vytištěný a založený mezi nejlepšími recepty z MMB. (clamp) ^o) (L) (L) (L) (L) (L)
fufikSK 9. 7. 2007, 8:25
@Jitule64 Jitka wau normálne sa červenám :-$ ďakujem veľmi pekne za milé a krásne slová (K) (F) (K) (F) (K) (F)Jitka mile rada som pomohla ak by si v blízkej budúcnosti chcela niečo iné navariť kukni na slovenskom MMB http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=1652 (F) (F) (F) nožno nájdeš niečo mňamkové ...
Jitule64 9. 7. 2007, 10:54
@fufikSK ;-) ;-) Tvoje recepty už mám dávno zkouknuté! :-) (L) Máš je moooc hezky dělané!!! (Y) (clamp) |:o) Určitě některý vyzkouším! :-P
fufikSK 9. 7. 2007, 13:39
@Jitule64 Ďakujem Jitka si strašne zlatá (K) (L) (K) (L) (K) (F) (F) (F)
Zrušený účet 1. 7. 2007, 12:36
Zdravím,právě jsme dobaštili Vaše speciální brambůrky a můžu říct,že jsou (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) měli jsme je ke grilovanému masíčku a všem chutnaly (clamp) (clamp) (clamp) Díky za nápad (F)
fufikSK 1. 7. 2007, 14:33
@ Ivka super teším sa,že chutili a ,že mali úspech......Deni (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (L)
čarodka2 30. 6. 2007, 15:15
prosím o doplnění, peče se bez tuku? na pánvičce nebo v troubě? promíchává se a obrací? Dík za odpověď.
fufikSK 30. 6. 2007, 20:30
@čarodka2 Kvetka vypráža sa to na oleji v panvici a z jednej strany sa to upečie ako palacinka a potom z druhej strany a toď hotové......Ak máš ešte nejaké otázky tak sa kludne pýtaj Deni.
čarodka2 30. 6. 2007, 20:49
@fufikSK Dík, už to chápu a co nejdříve zkusím. Dík za recept i za rychlou odpověď
fufikSK 1. 7. 2007, 14:32
@čarodka2 Květka mile rada aj nabudúce.Nech sa podaria. :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
Jitule64 29. 6. 2007, 20:09
Díky Andy, že jsi tenhle receptík vložila. Už se těším až budu dělat nějakou minutku a k tomu jako přílohu tvoje Švýcarské brambory. ^o) ^o) ^o) Je to rychlé, jednoduché a určitě dobré. :-P :-P :-P Pak ti napíšu, jak nám chutnalo. (L) (L) (L)
fufikSK 29. 6. 2007, 20:34
@Jitule64 Jitka som rada,že sa Ti zapáčil receptík.Určite Vám bude chutit,nakolko je to rychlovka a chutná rychlovka :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie