Fajita mexiko
Potřebné ingredience
4 kuřecí plátky
200ml zakysané smetany
3 papriky žlutá, červená, zelená
1 velká cibule
1 limetka
2 polévkové lžíce koření fajita
4 tortily
200 ml mexické omáčky
Postup přípravy
Plátky masa vložím do misky, okořením, lehce lehce pokapu limetkou, přidám nakrájenou zeleninu a cibulku a nechám 3 hod marinovat. Maso i zeleninu poté osmahnu na pánvi dohněda. Maso nakrájím ještě za tepla přes vlákna na proužky. Tortily potírám smetanou a salsou, plním masem a zeleninou a stáčím. Omáčky servíruji zvlášť v mističkách.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
káta
(upraveno)
30. 4. 2006, 14:17
je to dobré a viděla jsem to v televizi vařit Martina Dejdara.