Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Cmunda po Kaplicku

0.0
Cmunda po Kaplicku

Potřebné ingredience

uzené maso (krkovička),kyselé zelí,cibule,olej,brambory,vajíčko,sůl,majoránka,česnek,hladká mouka,kmín

Postup přípravy

Uzené maso si uvaříme.Do kastrolku dáme trošku oleje a osmažíme na něm cibuli,přidáme opláchnuté kyselé zelí a dusíme asi 20 min.Mezi tím si naškrábeme brambory které nastrouháme na mrkvovém struhadle,přidáme sůl,kmín,majoránku,vajíčko a hl.mouku,česnek.Smažíme na lívanečníku placky.Naskládáme na talíř společně se zelím a uzeným a pak jen dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Pavla s 15. 11. 2009, 13:20
Vypadá to nádherně (Y) (Y)
Gackulka 15. 11. 2009, 13:22
@Pavla s Děkuji a bylo to moc dobré (Y) (clamp) (L)
calexaci 14. 11. 2009, 21:19
(flower) (flower) (flower) mńamka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Gackulka 15. 11. 2009, 13:18
@calexaci Moc děkuji (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie