(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Čočka na kyselo
Potřebné ingredience
čočka, sůl, pepř, ocet, klobáska, vejce, chléb a okurka... cibule..
Postup přípravy
Na trošce oleje zpěním cibuli dám na ní čočku.. a zaliju vodou.. vařím v papiňáku. přidám pepř, sůl, trošku vegety a asi čtyři lžíce octa. Zavřu papiňák a vařím cca 10 minut. Je měkoučká během chvíle i bez namáčení. Dávám trošku vody.. a pak nemusím zahušťovat jíškou. Dochutím dle chuti ještě po vaření. Buřtík či klobásu nařežu na mřížku a opeču, udělám volské oko, přidám chléb a okurku! dobrou chuť! Oběd je vařen cca do půl hodiny!
asi tolik vody a čočky.. - před vařením.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
25. 9. 2014, 13:53
zuz77
(upraveno)
25. 9. 2014, 11:21
Dnes jsem jí dělala a je opravdu vynikající A hlavně rychlá
calexaci
(upraveno)
14. 11. 2009, 21:13
Jéé tuhle ňaminku já miluju