Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

NÁDIVKA Z CUKETY

0.0
NÁDIVKA Z CUKETY

Potřebné ingredience

1/2 kg cukety, 1 velká cibule, 1 velká mrkev, 10dkg salámu, 10dkg eidamu, 2 dcl krupice (hrubé mouky), 1/2 dcl oleje, 2 žloutky, 2 bílky (ušlehat sníh), 3 stroužky česneku, sůl, kmín, majoránka,pepř,petželka,

Postup přípravy

Vše potřebné nastrouháme na hrubším struhadle a promícháme se všemi přísadami. Pečeme ve vymaštěném pekáčku

před upečením, je to dvojitá dávka

detail po upečení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nellynka75 16. 8. 2007, 21:57
Leni, nevím, kde jste sehnala tenhle recept, ale zasloužíte si ŘÁD ZLATÉ VAŘEČKY . Mám již delší dobu trápení s dcerou - v jídle se vydrží hodinu vrtat a nejí. Když už to je studený, tak řekne, že už nemůže. Když jsem dnes k večeři udělala tento recept, tak nejen že to bylo do 10 minut sdlábnuté, ale ještě si přidala! Manžel se olizoval až za ušima a já se těšila, že mi zbydena zítra. Ale smůla. Bere si zbytek do práce k obědu. Takže Vám děkuji za vynikající dobrotu, určitě si to zase zopákneme. A snad už budu mít i na druhý den. Původně jsem to chtěla udělat z 1 dávky, ale ze 2 na mě nezbylo, a tak příště ze 3...
sulipupi 25. 8. 2007, 20:10
@Nellynka75 Moooc děkuji za pochvalu, recept mám od maminky. Jsem ráda, že tak chutná a hlavné Váší malé, že krásně papkala (PL). To potěší nejvím, když dětem chutná (L) (L) (K)
Veverucha 7. 8. 2007, 22:13
Tak já jdu taky chválit, upekla jsem zítra k obědu, teď je skoro čtvrt na jedenáct večer a muž na mě od sporáku volá, že je to úúúúúžasnýýýý (clamp) (clamp) (clamp) (H) Děkujeme za výborný recept, VE. a spol. (PL) (*)
aenja 19. 7. 2007, 13:18
Právě si pochutnávám... (PL) (PL)Je to mňam,mňam...Ani jsem nečekala,že to bude tak dobře chutnat...Dělala jsem jen 1dávku.Ale příště určitě bude dvojitá.Moc dobrý receptík,díky za něj.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
sulipupi 20. 7. 2007, 13:49
@aenja Díky moc za pochvalu, nevypadá, ale chutná báječně (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie