Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 36 návštěvníků)

Slaninový chleba

0.0
Slaninový chleba

Potřebné ingredience

350 ml vody,440 g hladké mouky,10 dkg tmavé žitné mouky,1 lžička soli,1 lžička cukru,1lžička citronové šťávy,1 lžička drceného kmínu,3/4 sáčku sušených kvasnic. 5dkg na kostičky opečenou slaninu.použila jsem program SPRINT

Postup přípravy

Vše dáme do pekárny,pekla jsem na programu SPRINT .Slaninu jsem přidala až po zaznění signálu.
Peču v pekárně ETA HARMONY.
Moc nám chutnal.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

belezza 23. 10. 2007, 18:42
(L) (L) (L) dekuji za super receptik,opravdu dobry::: (F) (F) (F) jen jsem presne nevedela,jakou hladkou mouku dat....dala jsem proto 1/2 obycejne hladke bile a 1/2 chlebove hladke bile a vynikajici !!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) misto slaniny jsem pridala opeceny Polican (L) (L) (L)
backa 25. 10. 2007, 16:18
@belezza Dávám obyčejnou hladkou mouku,s tím Poličanem *-)to není špatný nápad (Y) vyzkouším i já děkuji za inspiraci (L) (hello)
medonoska 4. 9. 2007, 22:16
Taky jsem pekla různé druhy chleba, i klobásku jsem do něj zapekla, no ten se jedl tak rychle, že ani nestačil vychladnout. Byl mňamkový, ale tohle taky nevypadá špatně, mi ten špíček rádi, ovšem někdy. Musím si říkat, že je to přece "jen " chleba, ne???? Určo ho zkusím !! (L)
backa 5. 9. 2007, 13:10
@medonoska Posypte ten chlebík i po povrchu osmaženou slaninkou,někdy dám na vrch i plátky anglické. :-P :-P :-P
Leňula*B 4. 9. 2007, 15:46
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) tak vyzkoušeno, a moc dobrej, (clamp) fakt moc děkuji, jsme nadšená :-) :-) |:o) |:o) |:o)
backa 4. 9. 2007, 19:39
@Leňula*B Díííky,hlavně když Vám chutnal to je nejdůležitější :-P (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
KOLARI 8. 8. 2007, 10:18
Přestože jsem nezjistila, které kvasnice používáte, včera jsem Váš recept zkusila. Mám kvasnice s modrým ptákem - dala jsem dvě kávové lžičky a pekla. Chlebík se podařil, chutnal všem. Možná jen přidat trošičku víc soli a na můj vkus byl víc buchtový. Příště bych asi změnila poměr hladké a žitné mouky nebo namíchala ještě nějakou. Nejsem tak zdatná, takže nevím, co by to udělalo v případě pečení na programu SPRINT. Máte-li nějakou zkušenost, poraďte a za recept moc děkuji. (Y) [A]
KOLARI 7. 8. 2007, 15:01
Prosím, jaké kvasnice používáte? :-$
backa 11. 8. 2007, 17:45
@KOLARI Dobrý podvečer, pokud mám tak nejlepší jsou s .modrým ptákem :-$Určitě si můžete poměry mouky upravit dle své chutě.Na tom nic nepokazíte. :-)Já jsem ho dělala poprvé a chutnal nám tak jsem ho poslala. (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie