Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Pařížský dort zdobený nugátovými hoblinkami a mandlemi

0.0
Pařížský dort zdobený nugátovými hoblinkami a mandlemi

Potřebné ingredience

Korpus dle Zdenky R. (aero-orion) ID 79855 - tímto moc děkuji paní Zdeňce, je opravdu vynikající, nadýchaný, no prostě lahoda.
6x šlehačka 30% a víc..
4x ledové kaštany a 2 čokolády na vaření
200g nugátu, pražené mandlové lístky 100g, lístky máty
rybízová marmeláda rozmíchaná s rumem dle chuti

Postup přípravy

Korpus upečeme dle postupu, po vychladnutí nití rozdělíme na dva díly a ty potřeme marmeládou rozmíchanou s rumem, stačí jen jemně potřít, nebo pocákat. Necháme trochu provlhnout. Poté potřeme asi 2cm vrstvou paříž. krému, zaklopíme a opět potřeme krémem nahoru i dokola a dáme do chledna. Potom jsem ušlehala dvě šlehačky se ztužovačem a všechno jsem dala nahoru na dort a nezdobila nugátem a mandlemi a lístečky máty. Byl opravdu vynikající,jen se rozplýval.... :- ))

Pařížská šlehačka. V hrnci s širokým dnem svaříme DEN PŘEDEM 4 šlehačky + 4 kaštany + 2 čokolády, necháme probublat, lehce povaříme a dáme po vychladnutí do lednice. Šleháme až druhý den.

Jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Janča B. 3. 2. 2014, 10:27
Dobrý den, mohla byste mi prosím přeposlat recept od paní Zdeňky, nikde jsem ho nenašla. Děkuji moc Jana
andol 23. 7. 2010, 17:03
(Y) (Y) (Y) (Y)
miska.plyska 27. 11. 2009, 1:21
super (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
gabsa 19. 11. 2009, 18:42
vypadá skvěle, jen se zakousnout musí chutnat skvěle (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 17. 11. 2009, 19:45
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Handulka0 16. 11. 2009, 21:46
To musí být hodně jedlé (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 16. 11. 2009, 21:04
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
gabulovenka 16. 11. 2009, 17:23
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie