(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Bílkové suchary - výborné!!!
Potřebné ingredience
5 bílků
15 dkg mletého cukru
15 dkg hladké mouky
6 dkg mandlí
6 dkg lískových ořechů
Postup přípravy
Bílky s cukrem vyšleháme, pak vmícháme mouku a nakonec lískáče a mandle.
Upečeme v srnčím hřbetu. Po upečení vyklopíme. Po vychladnutí nakrajíme na
tenké plátky (asi jako salám) - může se krájet na elektrickém kráječi,
rozprostřeme na plech - na pečící papír a pečeme při nízké teplotě sušíme -
dlouho.
Upečeme v srnčím hřbetu. Po upečení vyklopíme. Po vychladnutí nakrajíme na
tenké plátky (asi jako salám) - může se krájet na elektrickém kráječi,
rozprostřeme na plech - na pečící papír a pečeme při nízké teplotě sušíme -
dlouho.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jajuskaa
(upraveno)
5. 12. 2011, 17:58
Tak jsem tu měla 6 bílku a nevěděla co s nimi a tak sjem vyskoušela vaše cukroví a je to mnamka a rychlovka
Ilonáček
(upraveno)
27. 12. 2009, 13:27
flymona
(upraveno)
14. 12. 2009, 21:24
Děkuji za odpověď Vám oběma a doufám, že se mi povede.
MILINATALI
(upraveno)
14. 12. 2009, 21:43
@flymona
Určitě , pak napište jak to dopadlo jo a ty lískače i mandle se tam dávají celé, neoloupané, vypadá to na řezu moc hezky
MILINATALI
(upraveno)
14. 12. 2009, 21:43
@flymona
Určitě , pak napište jak to dopadlo jo a ty lískače i mandle se tam dávají celé, neoloupané, vypadá to na řezu moc hezky
flymona
(upraveno)
13. 12. 2009, 19:58
Ráda bych ho zkusila upéct, ale poraďte mi prosím jestli vymazávat hřbet a kdyžtak čím.Děkuji Monika.
MILINATALI
(upraveno)
13. 12. 2009, 21:28
@flymona
Omlouvám se, že jsem se neozvala.... až teď vidím Váš dotaz... A díky za pohotovost paní Jany Ano je to tak, nebo můžete místo mouky použít i strouhanku
Jana.Astra
(upraveno)
13. 12. 2009, 20:05
@flymona
Protože Vám paní Miluše neodpovídá zkusím to já. Formu vymažte tukem - máslem nebo něčím podobným a vysypte polohrubou moukou a pak do ní vylijte těsto a pečte. Je to v podstatě bílkový chlebíček, který se potom ještě nakrájený na tenké plátky suší v troubě až je pěkně křupavý.