(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
Super dobrý krém do cukroví
Potřebné ingredience
12dkg krystal cukru,
2 vanilkové cukry,
3 celá vejce,
6dkg kakaa,
1 máslo
Postup přípravy
Krystal cukr, vanilk. cukr, vejce a kakao uvaříme v páře do hladka.
Mícháním vychladíme.
Celé máslo ušleháme v mixéru.
Pak vše smícháme dohromady.
Uvidíte že bude všem chutnat.
Mícháním vychladíme.
Celé máslo ušleháme v mixéru.
Pak vše smícháme dohromady.
Uvidíte že bude všem chutnat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Mišák123
(upraveno)
22. 12. 2010, 10:20
Děkuji za úžasný receptíkk, moc moc dobroučký
Kouzelné Vánoce




nahlásit

jajinka26
(upraveno)
15. 12. 2010, 15:29
Krém hotový a je supéééééér, ještě čekám až trošku ztuhne a jdu lepit a plnit cukrovíčko
, jen je nebezpečí, že budu oblizovat.... a bude ho málo
. Díky za super receptík!!!




nahlásit

Pepulka
(upraveno)
5. 12. 2010, 21:38
Tak máme krém hotovej a je opravdu úžasnej.Moc díky za receptík..
nahlásit
ZzZz12
(upraveno)
1. 12. 2010, 21:41
mám dotázek : neuvaří se ta vajíčka když se nebudou šlehat?
nahlásit

jeremy
(upraveno)
21. 10. 2010, 14:47




nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
27. 12. 2009, 22:53





nahlásit
Yarka1
(upraveno)
19. 12. 2009, 18:55
Já to dělám sice bez kakaa,ale pak do hotového si přidám buď kakao, oříšky, rum, prostě cokoli.

nahlásit

Beruska80
(upraveno)
19. 12. 2009, 20:04
@Yarka1
Je to takový univerzální krém a lze ho dělat podle chuti a nálady



nahlásit

fojaa
(upraveno)
19. 12. 2009, 18:47
Může se přidat rum
? Zítra bych s ním chtěla plnit ořechy


nahlásit

Beruska80
(upraveno)
19. 12. 2009, 20:02
@fojaa
určitě




nahlásit
Milunaka
(upraveno)
18. 12. 2009, 22:57
Díky moc,zítra jdu na to




nahlásit
Milunaka
(upraveno)
18. 12. 2009, 19:11
Prosím o radu ,ta vejce se musí šlehat ?



nahlásit

Beruska80
(upraveno)
18. 12. 2009, 22:35
@Milunaka
Ne nemusí.Pouze vše smíchejte a uvařte v páře. On se ten cukr jako rozpustí a bude z toho taková hladká hmota.Ochutnáním poznáte. Po vychladnutí smíchejte s vyšlehaným máslem.


nahlásit
Yarka1
(upraveno)
18. 12. 2009, 13:58
Hlavně tento krém dlouho vydrží a nekazí se. Není z něho cítit jíška, mouka, pudink. Dělám ho již strašně dlouho a jiný bych nedělala



nahlásit
Kamila3300
(upraveno)
14. 12. 2011, 10:24
@Yarka1
Letos dělám po prvé cukroví s krémem tak vyzkouším ten váš jen nevím kdy plnit až těsně před Vánocema??
nahlásit

Beruska80
(upraveno)
18. 12. 2009, 16:58
@Yarka1
přeně tak. Je super. Vždycky musím udělat i něco navíc aby zbylo na manžu a děti na vylíznutí





nahlásit