(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Tatarská omáčka
Potřebné ingredience
2 majonézy (používám Brněnku), kousek cibule, trošku hořčice (plnotučná), cukr moučka, kyselina citronová, okurek
Postup přípravy
Do majonézy najemno nastrouhám kousek cibule, malý okurek, přidám trošku hořčice, kytelky a dosladím cukrem. Vše dělám tak nějak od oka, takže vy podle chuti. Je to rychlovka a je výborná!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jana212
(upraveno)
23. 12. 2009, 10:28
Leonko, asi jsem úplný analfabet, ale netuším co to je tekutá kyselka. Můžete mi to vysvětlit?

nahlásit
Leica
(upraveno)
27. 12. 2009, 15:53
@Jana212
Milá Jano, omlouvám se, myslela jsem kyselinu citronovou. To víte, jsem holka z moravy, tak mluvím domácky.


nahlásit