Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Modelovacia coko hmota

0.0
Modelovacia coko hmota

Potřebné ingredience

Prosim, pomozete mi? hladam recept na modelovaciu coko hmotu .viem ze tu urcite nikde je - ale nemozem ho najst...
dakujem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

andol 3. 11. 2010, 11:27
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Gosha 1. 1. 2010, 11:05
Andrejko tady je recept od Arielky: Modelovací čokoláda: 200 gramů čokolády 1/4 hrnku bílého kukuřičného sirupu Rozlámanou čokoládu jsem rozpustila ve vodní lázni, ne nad vroucí, ale horkou vodou. Udělala jsem to tak, že jsem počkala až se voda začne vařit, vypnula jsem sporák a pak tam dala čokoládu a míchala až se rozpustila. Sundala jsem ji z lázně a jestě chviličku míchala, aby malinko zchladla. Přidala jsem sirup a míchala až se všecko krásně spojilo. Čokoláda se krásně začala odlepovat od stěn. Dala jsem ji na potravin. folii a nechala vychladnout, zabalila a dala na 2 hodiny do lednice. Když se vytáhne z ledničky, tak je tuhá, stačí prohníst po kouskách v ruce a krásně se s ní pracuje. Dobře zabalená prý vydrží měsíce. Když ztvrdne moc, má se přihníst trochu kukuřičného sirupu. Při modelování se teplem z rukou bude rozpouštět, tak ji strčte do ledničky zase trošku ztuhnout. Já tento recept používám a je super! Nejlépe mi to jde s čokoládou na vaření..hodně zdaru (L)
kamalaska 1. 1. 2010, 11:12
@Gosha dakujem (Y)
Ilonáček 1. 1. 2010, 16:44
@kamalaska místo sirupu používám tekutý med a také se s hmotou dobře pracuje (hello) (hello) (hello)
iwettt 1. 1. 2010, 17:35
@Ilonáček Toho medu dáváte stejný množství jak má být sirupu?
Ilonáček 2. 1. 2010, 10:55
@iwettt ano, ale ona hmota sama dá vědět co potřebuje, u tmavé čokolády jsem musela medu opatrně přidávat-jen po troškách, po vychladnutí se začala drolit, ale po pár kapkách se krásně spojila a úžasně se s ní pracovalo. (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie